Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon ciki ha nem érintőképer...

Nagyon ciki ha nem érintőképernyős telefonom van?

Figyelt kérdés

se w595 -öm van és szerintem nagyon jó teló, semmi bajom vele, csak ugye bejött az érintős korszak. sokan mondják, hogy az érintőképernyő hamar tönkremegy, meg amúgy se szeretem annyira az érintőképernyőt.

nagyon ciki ha nem akarok érintőképernyős telefont?

F/13

2010. dec. 3. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
dehogy ciki.: D aranyos vagy.: )
2010. dec. 3. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem egy sonye. k700i-m van, 5-6éves. Nem érdekel ki mit gondol, nekem jó ez is..:)

21/L

2010. dec. 3. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Ne a divatot kövesd, azért , mert másnak ilyen készüléke van, a tiéd sem utolsó. A telefont használjuk, és nem divatból használjuk.
2010. dec. 3. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem Samsung E250-em van, és cseppet se szégyellem, hogy nem érintős, vagy modernebb telefonom van.Emiatt is jó, hogy nem kövessük a divatot, így legalább egyediek vagyunk a többiektől:) F/15

2010. dec. 3. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne viccelj :-)

Ez egyáltalán nem divat kérdése. Nekem mindig az ismerőseim közül utoljára lett meg, de soha nem ért belőle semmilyen hátrány. Ezt csak a fiatalok gondolják, hogy már nem is vagy ember, ha nem a legmodernebb ketyeréd van.

Mondju knekem is érintős telóm van, de csak azért mert az 5 éves K750i-m meghalt, és a szervízben azzal kezdték: nincs is hozzá alkatrészük... Amúgy most is azt használnám...

2010. dec. 3. 20:26
 6/8 LASFASF ***** válasza:
100%
Nekem Nokia 3110-em van, és boldogan sz*rok rá az újgazdag "haverom" Xperia X10-jére. MAGASRÓL!
2010. dec. 3. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk az osztályban [7.osztály, 19 gyerek] csak nekem van érintős telóm :) És szerintem egyáltalán nem ciki!

13,5/L

2010. dec. 3. 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:
ez a hamar tönkremegy a kijelző egy hatalmas nagy hülyeség (hacsak nem samsung s5230ad van). én már a harmadik érintőkijelzősemet koptatom, és sose volt gondom velük. amúgy meg nem gáz, miért lenne az?
2010. dec. 4. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!