Nagyon ciki ha nem érintőképernyős telefonom van?
se w595 -öm van és szerintem nagyon jó teló, semmi bajom vele, csak ugye bejött az érintős korszak. sokan mondják, hogy az érintőképernyő hamar tönkremegy, meg amúgy se szeretem annyira az érintőképernyőt.
nagyon ciki ha nem akarok érintőképernyős telefont?
F/13
Szia!
Nekem egy sonye. k700i-m van, 5-6éves. Nem érdekel ki mit gondol, nekem jó ez is..:)
21/L
Szia!
Nekem Samsung E250-em van, és cseppet se szégyellem, hogy nem érintős, vagy modernebb telefonom van.Emiatt is jó, hogy nem kövessük a divatot, így legalább egyediek vagyunk a többiektől:) F/15
Ne viccelj :-)
Ez egyáltalán nem divat kérdése. Nekem mindig az ismerőseim közül utoljára lett meg, de soha nem ért belőle semmilyen hátrány. Ezt csak a fiatalok gondolják, hogy már nem is vagy ember, ha nem a legmodernebb ketyeréd van.
Mondju knekem is érintős telóm van, de csak azért mert az 5 éves K750i-m meghalt, és a szervízben azzal kezdték: nincs is hozzá alkatrészük... Amúgy most is azt használnám...
Nálunk az osztályban [7.osztály, 19 gyerek] csak nekem van érintős telóm :) És szerintem egyáltalán nem ciki!
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!