Bekapcsolás után 10 perccel még mindig ezt műveli?
2016. aug. 15. 00:30
11/12 anonim válasza:
A widows keresője labdába sem rúghat a total commander keresőjéhez képest. Ráadásul erőltetik benne a bing keresőjét, ami meg labdába se rúghat a google, vagy a yahoo mellett. A C:-n csak a rendszer van, így abban felesleges az indexelés, és amúgy sem szoktam elfelejteni mit hova teszek.
12/12 Hominida válasza:
#10, ha a TC a Windows indexét használná, akkor nálam nem működne, mert nálam le van tiltva az indexelés. De működik. Méghozzá attól a pillanattól kezdve, ahogy a fájlt vagy mappát létrehoztam, nem kell végigvárni, amíg sorra kerül az indexelés, sem azt, hogy végezzen vele. Ha csak index alapján működne, akkor tartalomra sem lehetne keresni, márpedig nálam - és nyilván mindenkinél - az is működik.
Akinek hiányzik, hát használja. De akinek kényelmetlen, az hadd ne használja már. Én dönthetem el, hogy nekem a gép időnkénti leterhelése a zavaróbb, vagy hogy a kereséssel valóban végignézetem a tényleges könyvtárfát, a megadott feltételek alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!