Bekapcsolás után 10 perccel még mindig ezt műveli?
virágbolti win10 em volt .. jött egy nagyobb frissités egy olyan mintha win 8 ról most lett volna 10.. (nem értem miért)
most a jobb alsó sarokba kint is van h aktiválja windowst..ez a frissítést deaktiválta nekem a meghackelt rendszeremet :(
ezt a magas winyó dolgot a frissítés előtt is csinálta ..
meg egyébként nem mindig annál a folyamatnál pörög mikor melyiknél.. windows module installer..stb..
jó lenne ha nem tenné tönkre a winyómat minden nap bekapcsolás után nem tesz jót neki....:(
Ja, semmi haszna, ugye nem lesz utána sokkal gyorsabb ha netán keresnél a gépeden.
#2 megtettem amit írtál és úgy néz ki működik
ezer köszönet !
#4, ahogy látod, a probléma az indexelés kiiktatásával meg is oldódott.
Nem tudok olyan okot, amiért nekem a gépen a Windows keresőjével kellene keresnem, én a Total Commanderrel keresek, ha valamiért szükségem van rá. Szerintem másnak is ritkán van szüksége rá, olyankor majd kivárja. A ritkán előforduló keresés meggyorsításáért cserébe a gép rendszeres lelassítása értelmetlen.
Csak hogy nem rendszeres, egyszer kéne hagyni végezni, felteszem nem telepítesz naponta 30+ programot, és\vagy pakolászod a fájlaidat feleslegesen. Na, abban a konkrét esetben tényleg érdemes kikapcsolni.
Jól kijátszottad a problémát, ügyes vagy - de azt ugye tudod, hogy a TC is a winen keresztül kommunikál a géppel? Ha TC n belül keresel pontosan ugyanaz történik mintha az exploreres searchbar t használnád, csak épp más a felület.
"Ha TC n belül keresel pontosan ugyanaz történik mintha az exploreres searchbar t használnád, csak épp más a felület."
Ez tévedés.
Nem értem, mit görcsölsz ezen. Nem a visszajelzőt kötöttem ki, hanem egy igazán nélkülözhető funkciót, amivel semmilyen mértékig sem csökkentem a Windows működőképességét. Talán az Aero fejlécet is bekapcsolva kell tartanom azért, mert az neked tetszik?
Meglepő lehet, de nekem sem tetszik hogy várni kell az indexelésre - de ha egyszer azért van, hogy később ne kelljen várni akkor igen, úgy gondolom, hogy nem érdemes kikapcsolni. A visszajelző kikötése csak egy példa volt a hasonló kokányolásra, és továbbra is tartom, hogy semmiben sem különb megoldás a problémára az indexelés kikapcsolása.
Ha a TC saját keresőt használna ugyanúgy indexelne, mert jelenleg ez a leghatékonyabb módja a későbbi kereséseknek. Indexelés nélkül egy tartalomjegyzék nélküli országos telefonkönyvben kéne keresned egyetlen szót, bármiféle rendszer nélkül - nem hiszem, hogy komolyabb magyarázatot igényelne hogy ez miért nem hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!