Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitol van az hogy a szamitogep...

Mitol van az hogy a szamitogep bekapcsolas utan 1-2 perccel kikapcsol?

Figyelt kérdés
a ram es a winchester biztis jo mert. vannak potramjaim es winchestereim akkor mi lehet a baj?
2014. szept. 17. 16:50
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
marmint nem kikapcsol hanem lefagy
2014. szept. 17. 16:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Forrosodik a procci
2014. szept. 17. 17:00
 3/16 A kérdező kommentje:
de ilyen k**@szott gyorsan? nehany napja is lefagyott de akkor meg tudtam hasznalni fel vagy egy orat most nem sokkal bekapcsolas utan
2014. szept. 17. 17:07
 4/16 anonim ***** válasza:

Fogd meg a procci hűtő bordáját és tapasztalni fogod

De hogy valami forrósodik az biztos

2014. szept. 17. 17:19
 5/16 anonim ***** válasza:
Ja a lefagyást a vitruális meghajtok is előtudjak idézni
2014. szept. 17. 17:21
 6/16 A kérdező kommentje:

valoban forro de ezt nem ertem

szamitogep szerelonek tanulok most kezdtem de ilyennel meg nem talalkoztam

gyonyoruszepen ki van takaritva minden bepasztazva bevan

am az lehet h attol nem vezeti el a hot hogy 2 kulon paszta van rajta?

ui ne szidjatok hogy milyen hulye vafyok mrrt a procit 2 kulon pasztaval pasztazom ez a gep egy nagyon kedves ismerose aki kolcson adta mert nagybatyam az en gepem procijat kiegette mert annyira hulye hogy a tudtomon kivul bekente "pasztaval" a procit a hoelvezetes miatt mert o tudja

az a paszta fogkrem volt gondolom nem kell mondanom mi lett a proci sorsa

2014. szept. 17. 17:30
 7/16 anonim ***** válasza:

HIBA megoldva

am az lehet h attol nem vezeti el a hot hogy 2 kulon paszta van rajta?

ez a HIBA!!!

2014. szept. 17. 17:37
 8/16 A kérdező kommentje:

na várjál közben jó a gép! fogalmam nincs mit csináltam kérlek erre még reagálj

nem tudom ezt miért csináltam de megcsináltam ezeket e lépéseket

levettem a proci hűtűt és a bepasztázott részét megsimogattam a f**z tudja hogy miért tettem ilyet utána kivettem a procit megfogtam a tüskéket ellenőriztem hogy jól illeszkedik e a tokozásba szintén nem tudom miért mert ha nem illeszkedne nem tudnám beletenni majd megsimogattam a proci bepasztázott részét is visszaraktam majd a proci hűtőt is visszaraktam és működik és remélem nem 10 percig fog még működni :D kérlek reagálj mert ilyen hiba megoldást :DDDDDDDDD fogalmam nincs mi a fenéért csináltam meg ezeket a lépéseket de megtettem és azóta működik :D

2014. szept. 17. 17:40
 9/16 A kérdező kommentje:
de amúgy azért "simogattam" meg mert láttam egy paszta szürke egy meg fehér és attól féltem, hogy a fehér az fogkrém de valamiért mikor rájöttem hogy paszta kicsit tovább húzogattam rajta az újjam :D
2014. szept. 17. 17:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Reagálás varász kezed van :D

De valójában az történt hogy össze keverted a pasztákat igy egy paszta lett belőle

Nézd meg hogy most hány fokos ?

2014. szept. 17. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!