Mitol van az hogy a szamitogep bekapcsolas utan 1-2 perccel kikapcsol?
Fogd meg a procci hűtő bordáját és tapasztalni fogod
De hogy valami forrósodik az biztos
valoban forro de ezt nem ertem
szamitogep szerelonek tanulok most kezdtem de ilyennel meg nem talalkoztam
gyonyoruszepen ki van takaritva minden bepasztazva bevan
am az lehet h attol nem vezeti el a hot hogy 2 kulon paszta van rajta?
ui ne szidjatok hogy milyen hulye vafyok mrrt a procit 2 kulon pasztaval pasztazom ez a gep egy nagyon kedves ismerose aki kolcson adta mert nagybatyam az en gepem procijat kiegette mert annyira hulye hogy a tudtomon kivul bekente "pasztaval" a procit a hoelvezetes miatt mert o tudja
az a paszta fogkrem volt gondolom nem kell mondanom mi lett a proci sorsa
HIBA megoldva
am az lehet h attol nem vezeti el a hot hogy 2 kulon paszta van rajta?
ez a HIBA!!!
na várjál közben jó a gép! fogalmam nincs mit csináltam kérlek erre még reagálj
nem tudom ezt miért csináltam de megcsináltam ezeket e lépéseket
levettem a proci hűtűt és a bepasztázott részét megsimogattam a f**z tudja hogy miért tettem ilyet utána kivettem a procit megfogtam a tüskéket ellenőriztem hogy jól illeszkedik e a tokozásba szintén nem tudom miért mert ha nem illeszkedne nem tudnám beletenni majd megsimogattam a proci bepasztázott részét is visszaraktam majd a proci hűtőt is visszaraktam és működik és remélem nem 10 percig fog még működni :D kérlek reagálj mert ilyen hiba megoldást :DDDDDDDDD fogalmam nincs mi a fenéért csináltam meg ezeket a lépéseket de megtettem és azóta működik :D
Reagálás varász kezed van :D
De valójában az történt hogy össze keverted a pasztákat igy egy paszta lett belőle
Nézd meg hogy most hány fokos ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!