Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kaptam egy új gépet, összeszer...

Kaptam egy új gépet, összeszereltem, de nem kapcsol be. Mik lehetnek a problémák?

Figyelt kérdés
Szerintem a részek kompatibilisek, gondoltam arra, hogy esetleg a bekapcs gomb vezetékével van valami, de nem, és nem tudom, mi lehet a probléma.

2014. ápr. 9. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyi infóból nem igen fog tudni senki sem segíteni. Ez olyan mintha felhívnál egy autószerelőt, hogy "Mester. Nem jó az autó".
2014. ápr. 9. 07:34
 2/7 csacsi2 ***** válasza:

"Szerintem kompatibilis" elég ahoz, hogy nem indul, ezt nem árt biztosan tudni.

Biost állítsd alapra (bios reset).

Cserélj elemet az alaplapon.

Ez pont egy olyan kérdés amit távsegítséggel nem igazán lehet megoldani, a hibát neked kell felkutatni!

Szedd szét, tedd újra össze, sokaknak segített!

2014. ápr. 9. 07:35
 3/7 csacsi2 ***** válasza:
*Bios resetet ha elindulna...
2014. ápr. 9. 07:36
 4/7 anonim ***** válasza:
gondolom az előlapi panel összes gombját(bekapcs, reset, hddled, usb, power led) rákötötted az alaplapra(kis tűkre kell rádugdosni általában). Ezt lenne érdemes átnézni még 1x. Illetve, hogy a tápon a kapcsoló be van e kapcsolva.
2014. ápr. 9. 08:12
 5/7 Toga Aty ***** válasza:
Vidd szakemberhez.
2014. ápr. 12. 08:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Tápot nézd meg, van e eleg kraft, csak az alaplapot dugd fel minden nelkul! Indul vagy sem pittyeg? Vilagit? Ha az sem, ott a gond(tap vagy alaplap) ha igen johet a tobbi(vinyo utoljara), videokartya mostanaban elegge ehes lett lehet h az a gond
2014. ápr. 13. 10:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, mint kiderült a power vezetéke teljesen ki volt tépve "gyárilag" a gombból.
2014. ápr. 13. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!