Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Winrar problémák (? )

Winrar problémák (? )

Figyelt kérdés
Leszedtem pár rar-t, mindegyik egy, külön fájl, 6 GB egy. És ki tudom csomagolni, de csomagolás közben azt írja ki, hogy az archívum sérült, de ha csak simán megnyitom a rar-t, azt írja ki, hogy az archívumnak nincs vége. Ez akkor most hogy van? Azért lenne fontos, mert az eredeti rar fájl meg kéne tartanom.
2014. jan. 28. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Winrarban van archivum javítása de aligha segít.

Azzal nem lehet mit tenni... kuka

2014. jan. 28. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:
De ha mégis ki tudom bontani és minden fájl hibátlan benne, akkor ez mégis miért van? Számíthat az, hogy túl nagy a fájl? Kétszer leszedtem már és mind a kétszer ugyanez a hiba.
2014. jan. 28. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt most nem értem ha kitudtad bontani és minden file oké benne akkor mi a probléma?

Nézd meg ahhonan leszedted van e info róla.

Egyébként mi ez? Hogy egy part belőle 6gb, az egész unverzum? és mennyi van belőle? :o

2014. jan. 28. 23:25
 4/4 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy elvileg meg kell tartanom az eredeti rar fájlokat, és oké, ki tudtam csomagolni, csak mivel annyira baromság így a dolog, hogy maga a rar megnyitása és kibontása ilyen és érdekel hogy miért. Igen, az univerzum van benne. :D Nem part-okból áll, hanem van 13 feladatom, és mindegyikhez van egy, ami 4-6 GB. Képek vannak benne, csak baromi nagy felbontásúak. :)
2014. jan. 29. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!