Diablo 3 Fps problémák?
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem. Lassan 3-4 hónapja kutatgatok a neten olyan problémával kapcsolatban,hogy szaggat a Diablo 3. De viszont itt nem kicsi akadásokról van szó. Az Fps-em 4 és 50 -60 között ingadozik.A netem elég hozzá.A gépem is megvan hozzá. Nálam sokkal kisebb gépekkel akadálytalanul játszanak. Lehetetlen játszani. Public-ban meg főleg. Amikor megvettem a játékot majdnem megjelenéstől, semmi problémám nem volt. Szinte maximum grafikán toltam. Gépigényem is megfelel neki. Próbáltam Gameboostert, formatálást,driver frissítések, D3prefs.txt beállításokat is ajánlották,de semmire sem mentem. Sokan panaszkodnak,hogy akad ,döcög a játék. De az enyém szinte olykor játszhatatlan. Ssd-t sajnos nem tudok beszerezni(ezt is írták,hogy ez segíthet), a többi alternatívát meg nem is próbáltam igazából nem is nagyon értek hozzá.
Vagy a Blizz ronthatott el valamit talán 1.05 után vagy valami teljesen más probléma lehet nem tudom.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!