Hogyan legyek jobb CsGO-ban?
Heló!
Rengeteg videó van a neten, amit profik osztottak meg. Alap, hogy ismered a legfontosabb pályákat. Ha ez megvan, innentől a skilledtől sé gyakorlástól függ, hogy lősz. Ha egyedül játszol, random emberekkel, akkor nem igen lehet tovább ragozni.
Ahhoz, hogy igazán fejlődj, és magasabb szintre lépj, clanozni kell. Random csapatokkal, taktikai egyeztetés, folyamatos beszédkapcsolat... nélkül a játék közelében sincs ahhoz képest, amit egy igazán összeszokott csapat által nyújtott játékélmény ad, és amit ott nyújthatsz.
#3: Jaj, csak ezt ne mondtad volna! Mindjárt megjelenik valami szerencsétlen, aki elmondja, hogy ő az 500 forintos Tescós egerével is osztja a heccsátokat cségóba...
Bár azért vannak született tehetségek is. A barátom fiáról tudtam, hogy Gold Nova ***-as, aztán a múltkor megláttam az egerét- egy igazi alibabás szörnyeteg, lézeres, 8000 dpi-s, szivárványszínű villámokkal, meg minden.
"Te EZZEL lőtted fel magad Nova ***-ig?"
"Miért, mi a baj vele?"
"Semmi, csak úgy csúszkál a kurzor, hogy a desktop ikonokat sem bírom vele eltalálni!"
"Hát... nekem jó..."
Ezt nem bírtam elviselni, megkapta a régi Roccat-omat, azóta felment Master Guardian I-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!