Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan legyek jobb CS-s?

Hogyan legyek jobb CS-s?

Figyelt kérdés

Counter Strike 1.6-al játszok, de valahogy nem megy :D vagyis még csak 1 hete kezdtem, (előtte játszottam már vele) de mindig lelőnek, így el megy a kedvem. :D van valami tactika-technika amivel jobb lehetnék? nem hack-el... Illetve itt a tactika technika kifejezésben azt értem hogy pl kistérkép ér-e valamit, mutatja-e az ellenfeleket...vagy esetleg milyen fegyverrel próbálkozzak, stb.

Mikor régebben CS-ztem (kb 1 éve) akkor egész jól ment, és most újra elkezdtem, és nagyon rossz. :$

A válaszokat előre is köszi!:)

2014. dec. 2. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nincsen. Akik jatsznak ok mar vagy 5 eve nyomjak, keptelenseg felvenni veluk a versenyt :)

1 ev folyamatos jatek utan is lennenek meg mindig sokan akkor jobbak nalad.

2014. dec. 2. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Van... Először próbálkozz DeathMatch szervereken, és AIM szervereken. Azokon meg lehet tanulni lőni. Ha már tudsz lőni az m4a1-el és az ak47-el, akkor már mehetsz a sima szerverekre, de addig nem tanácsos. Persze vannak taktikák... ésszel kell játszani. Bele kell látni az ellenfél fejébe, ki kell tapasztalni a dolgokat... Kell egy jó fejhallgató is amin hallod az ellenfelet, és persze ne márt egy jó CFG se... Bár sokan a GPS GUI-ra esküsznek. Kitartás, 1 hét alatt nem leszel high/pró. Évek kellenek...
2014. dec. 2. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:

A kistérkép nem mutatja az ellenfelet... Csak hack-el...

Hogy miylen fegyverrel próbálkozz, már írtam: M4a1 (colt), illetve AK, kispisztoly meg desert (dezi).

2014. dec. 2. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!