Hogyan legyek jobb számítógépes felhasználó?
Szeretném, ha tényleg értenék a számítógépekhez. Hogyan csináljam, hol kezdjem?
Milyen programokat töltsek le?
Most mennyit értesz hozzá?! Milyen szinten szertnél érteni hozzá Operációsrendszer, driverek telepítése megy? Saját gépen gyakorolsz?
Először tanuld meg újratelepíteni az oprendszert driver-eket, szükséged lesz rá (tanulópénz)!
Próbálj ki mindent rajta és ha valamit nem értesz akkor fordulj a nethez. Attól függ mire használod, gyakorold a programokat (world,excel...) Mivel nem rendszergazdát írtál csak felhasználót, így a többi a rendszergazdán múlik. Azt tedd amit a rendszergazda enged (felhasználói jogok kiosztása) ettől vagy jó felhasználó hogy nem nyúlsz olyanhoz amihez nem kell. Ísmerd meg az operációs rendszert (súgó). A PC univerzális, mindent nem tudhatz megtanulni, ha van elképzelésed mivel fogsz foglalkozni akkor ahoz való programokat telepíts.
Elnézést kérek, kicsit slamposan fogalmaztam, de épp mennem kellett, és még ki akartam tenni a kérdést.
Pontosan én sem tudom mire gondolok.. 18 éves vagyok, a számítógéppel nőttem fel, így azért értek hozzá valamennyit.
De szeretnék jobban érteni.. Tudom ennek így talán semmi értelme. :D
Egyik ismerősöm mérnök informatikus, és láttam hogy mindenféle programokat használ, amiről én még világ életemben nem hallottam, és szeretném ezeket én is kipróbálni.(ezért írtam példának a programokat)
Egyébként inkább szoftverekhez szeretnék jobban érteni. Oprendszert telepíteni, drivereket tudok, az nem nagy művészet.
Most kezdtem el újra átnézni a excel, word programokat, mert utoljára 2 éve volt infóm és sok felejtettem.
Szóval valami ilyesmire gondolnék, nem tudom mennyire érthető, nehéz leírni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!