Hogyan legyek népszerü az interneten? Gameplay vagy a vlog a jobb sztetek?
Figyelt kérdés
Van kamerám jo a gépem! Vicces fogok lenni2014. dec. 7. 11:22
1/5 anonim válasza:
Minőség videókat csinálj. Minőégi játékokról. Itt arra értem hogy ne supermario legyen. Jó mikrofon. Vicces jelenetek. Jó kamera. Érdekes játékok, humoros vlog. Ha ezeket betartod akkor jó videós lehetsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Minecraftra gondoltam mert az egy kreativ játék.
2014. dec. 7. 11:37
3/5 anonim válasza:
Igen. Az is jó. De mellette lehet mást is készíteni. Mert minecraft videóból van több 1000. Legyél egyedibb.
4/5 anonim válasza:
"Vicces fogok lenni"
Már itt bukta.
"Minecraftra gondoltam mert az egy kreatív játék."
Innentől pedig totálisan és teljes mértékben esélytelen bármiféle népszerűség.
Fordítva ülsz a lovon. Ez nem úgy kezdődik, hogy "Népszerű akarok lenni!", hanem úgy, hogy "Na, van egy jó ötletem, meg kéne valósítani!".
G.
5/5 anonim válasza:
Oh, bölcs Geniuseus! Te mindenhol ott vagy :) Komolyan, te egyáltalán dolgozol? Vagy egész nap a gép előtt ülsz, és kérdésekre válaszolgatsz? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!