Ha atvertek es bitcointtal fizettem hogyan tehetek feljelentest vagy valami?
Figyelt kérdés
kozel 200 ezert forintot "fektettem be" majd azot se valasz se reakcio..2016. ápr. 4. 20:12
2/11 anonim válasza:
Tehetsz feljelentést, de mivel egy teljesen anonim valutával fizettél, a pénzednek búcsút mondhatsz.
G.
3/11 A kérdező kommentje:
? kosz ez segitett
2016. ápr. 4. 20:24
4/11 A kérdező kommentje:
megvan a cim amire kuldtem...
2016. ápr. 4. 20:24
5/11 anonim válasza:
Semmit sem ér, anonim az egész rendszer. Mit vártál egyébként, hogy majd a két szép szemedért nem fognak átvágni?
G.
6/11 Adam23713 válasza:
Hiába van meg a Bitcoin cím! A lényeg ennél a rendszernél az anonimitás. Az FBI se nyomozza ki neked. Szerinted miért ezen keresztül fizetnek a bérgyilkosoknak is? Esetleg ha leveleztél vele talán abból ki lehet indulni.
7/11 A kérdező kommentje:
Igen! facebookon keresztul. gondolom akkor nem az o neve volt valojaban... es azt irta h angliaban el.
2016. ápr. 4. 20:33
8/11 Adam23713 válasza:
Az már nem annyira rossz hír. Ha nem Tor hálózaton keresztül regisztrált rá akkor a hatóságok lekérhetik az ip-címét.
9/11 A kérdező kommentje:
es akkor adjam meg a nevet a zsaruknak es megoldjak? meg ugye ha nem magyar akkor is tudnak kezdeni valamit ugye? mert angolul beszelgettunk.
2016. ápr. 4. 20:41
10/11 Adam23713 válasza:
Passz! Erre sajnos nem tudom a választ. De én biztos megpróbálnám. Valószínűleg nem te vagy az első se az utolsó áldozata. Úgy lehet már van ellene eljárás. A helyedben holnap egy feljelentéssel kezdeném a napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!