Elment az áram és elszállt a gépem. Azóta 3x is elment az áram ilyen 5 percekre, és nem csak nálam hanem 3 utcával lejjebb. Lehet valami feljelentést tenni?
1 azért mert elment az áram,2 mert tacsra vágta a hdd-met.
A windows logó tölt... majd ujraindul a gép,linuxon meg be se kapcsol csak kiírja hogy x file hijányzik v sérült.Vagy hogy lehetne megoldani ezt?
1, hol a bűncselekmèny hülyegyerek? Max polgári perben kèrhetsz kátèrìtès ha bizonyìtod hogy az áramszünet okozott gondot. Protipp: nem bebizonyìtható, helyből buktad
2, nem vágta taccsra, mert akkor nem töltene semmit
3, telepìtsd újra az op rendszert.
1 én kártérítés re gondoltam faszikám...
2 újra tudnám húzni csak akkor elszáll minden munkám/személyes adatok ami rajta van.(biztonsági mentés? ja, hát az azért nincs mert... pont most akartam csinálni... -.-")
mehetsz istenhez panaszért..
"pont most akartam csinálni" ez tetszik :D aki olyat dolgozik annak amúgy is ajánlott szünetmentes táp
Kezdjük ott, hogy feljelentést bűncselekmény esetén tehetsz, itt meg ilyenről szó nincs. (A kártérítési igényt a feljelentéssel ne keverjük össze.)
Bár kétlem, hogy 4 röpke kimaradásért bármi kártérítést kapnál.
Az meg, hogy nem volt mentésed, a te egyéni problémád. Persze, ez mindig így szokott lenni, hogy érdekes módon pont a baj megtörténte után akar az ember biztonsági másolatot készíteni.
De tudod, nem hiába mondják, hogy RENDSZERESEN mentsük a dolgainkat. Nem tízévente egyszer, meg nem pont azután, hogy elveszett minden, hanem rendszeresen. Akkor most nem veszett volna el semmid.
Azt javaslom, vidd el a gépet olyanhoz, aki ért is hozzá, hátha még van, amit meg tud menteni.
Vegyél már egy UPS-t, főleg ha dolgozol is a gépen!
G.
1 havonta mentek és most lett volna alkalmas(igazából multhéten csak AKKOR IS ELMENT AZ ÁRAM)
2 "ja alapból kéne hozzá szünet mentes táp" csak eddig laptopon dolgoztam csak bedöglött és kellett valami helyette gyorsan ezért a régebbi gépet elővettem.
3 már írtam sőt tag-ben is ott van a "kártérítés" pl:kötbér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!