Internetes csalóval, mennyire komolyan foglalkozik a rendőrség? Érdemes feljelentést tenni?
2011.03.09.-én egy hirdetési oldalon RAM-ot vásároltam.
Utalás még ugyan ezen a napon,név,lakcím megadása a postázáshoz szintén ekkor meg lett adva az eladónak.
Ezt követően,több e-mail váltás történt.Az eladó részéről kifogások,félre magyarázások:hosszú hétvége miatt elfelejtett postázni,aztán állítólag nem kapott postacímet,majd véletlen rossz címre postázta,de visszakapta,majd ujra postázta,stb....Feladóvevény nincs,pedig ajánlott küldemény lett volna.Másfél hónap hitegetés,hülyítés után figyelmeztettem,hogy feljelentést teszek amennyiben a teljes vételárat +postaköltséget vissza nem utalja a számlámra.
Nagyon nagyon nehezen 2011.04.20.-án a teljes összeg FELÉT visszautalta!A fennmaradó összegre mégis meddig várjak?
Közben kis "magánnyomozásba"kezdtem,és aki keres az talál...
Sajnos az illető nem csak engem,de másokat is átvert.
Ha senki nem jelenti fel,ki tudja meddig folytatja!
Nem szeretném magam kiröhögtetni a rendőrségen,fogalmam nincs érdemes-e vele foglalkozni.A hirdetéssel,adásvétellel,utalással kapcsolatos összes dokumentációval rendelkezem.
Nagyon várom a hozzászólásokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!