Barátom fényképét feltették n@piszarra. Érdemes feljelentést tenni? A rendőrség tesz ilyenkor bármit is?
elöbb kellene gondolkodni, hogy milyen kepet töltünk fel magunkrol facebookra, meg az összes többi ilyen helyre...akkor nem lenne ez a feljelentgeteses dolog...es a barätod is könnyebben aludna el estenkent.
" ami egyszer bemegy, az ki is jön"
Jól írta az előttem szóló, előbb gondolkodni kell.
Amúgy meg nem éri meg feljelenteni őket. Két tizenéves ismerősöm nekem is felkerült, egy-két hétig felemlegették nekik a suliban, de mára már elfelejtették (ez volt decemberben). Ráadásul nem is hazai a szerverük, nem itthon szerkesztik az oldalt úgy tudom.
21/N
Szerintem itthon szerkesztik, nekem átlagemberként is .com oldalam van, Hollandiában van a szerver, ahhoz nem kell kimenni, hogy feltöltsek. :D
Ami a barátodat illeti, mondd meg neki, hogy viselkedjen ember módjára. Érdekes mód se én, se az ismerőseim nem köszöntek még vissza napiszaron.
Köszi a válaszokat!
Nem, nem ő az!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!