Miért szidja mindenki a Windows 10-et, bezzeg amikor még
ki sem próbálta?
Figyelt kérdés
Állandóan azzal jönnek hogy "a Windows 10 csak lelassítja a rendszert" blablabla meg "sok helyet foglal", mikor csak 2 gb-t foglal... A másik ami nagyon idegesít az meg az hogy mindenki csak azt kérdezi hogy "megéri-e váltani windows10-re?"... Mint ha az egész rendszer egy kidolgozatlan sz@r lenne... PEDIG NEM az! Erre csak azt mondom hogy próbálja ki..
@#20: Ezt ne erőltesd, mert a végén Kérdező ráeszmél, és átvált. Más se hiányzik a linuxnak, mint egy ilyen védelmező...
2016. jan. 22. 18:45
22/29 anonim válasza:
Tabaki,azért ennyire nem vagyok rá kíváncsi rá.Maradok a Windows 8.1-nél a kedvenc rendszeremnél.Nem bírnák tőle megválni.:(
2016. jan. 22. 19:12
23/29 anonim válasza:
Dominik,mi tetszik neked az oprendszernek álcázott fürdőszobába?
Én mindig befürödtem vele,kegyetlen lassú.
2016. jan. 22. 20:14
24/29 anonim válasza:
#23.Még én sem tudom.Ingyen van,gyors és stabil.Csempés felület is tökéletes.
2016. jan. 22. 20:17
25/29 anonim válasza:
win 8 ingyen?
vagyis hogy tört verzió.
2016. jan. 22. 20:47
26/29 anonim válasza:
#25.Tegnap Bill Gates személyesen adta át nekem a díszdobozos Windows 8.1-et.
2016. jan. 22. 21:02
27/29 tabaki válasza:
@#25:
Csigavér. Itt a Gyíkon közismert, miféle nyócpontegyesért bomlik Dominik, ezt a kört már nem érdemes lefutni. Maradjunk inkább a kérdésnél, akadjon végre valaki, aki komolyabban beszól a tízesnek, Kérdező lesavazza, és mindenki mehet aludni.
2016. jan. 22. 21:05
28/29 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy leszek olyan mazochista hogy végigolvassam... de mégis!
Kérdező: a win10 sok sebből vérzik. szerencsére én csak egyetemi "környezetben" találkozok vele (néha) kényszerből, de sem a sebessége sem a "remek" funkciói nem győztek meg.
Mit tud amire nekem szükségem lenne? Miért érdemes váltani rá?
Többnyire a laborban is inkább a saját laptopom használom...
2016. jan. 27. 22:44
29/29 zsolt geg válasza:
A windows 10 az egy rakés sz@r mert amikor minecraftozom vagy vmi steamos játékot játszom vagy jandare simulatorral minden kattintésra villódzik az egész.31,1 Gb-ot foglal és néha beragadtnak érzékeli a billentyűzetet pedig beragadtnak érzékeli néha. A win 8.1 az jobb volt ennél a vacaknál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!