Miért népszerűbb az Android mint a Windows Phone? Miért azt nyomja mindenki és miért mondják, hogy az android a legjobb?
!A Windows Phone fejlesztője a Microsoft,amely például az Xboxot gyártotta.Ezek mellett a Windows egy számítógépes (v.telefonos)operációs rendszer, a legjobb számítógépekben mind Windows van.
Idáig olvastam.
Hát kezdjük azzal, hogy a "legjobb számítógép" nem attól legjobb hogy Windows van rajta...
A hardver is fontos, de előbb utóbb mindegyik elavul...
A Microsoft a pc és játékkonzolok után a mobil piacra is be akar törni. Miért is ne, rengeteg mobilt vesznek az emberek a világon naponta.
Sőt van aki fél-egy évente cseréli a mobilját...
Nagy biznisz van benne.
De persze egy mobil op. rendszer meg egy pc op. rendszer közt van némi különbség.
A hardvert sok sok gyártó előállítja, magát a szoftvert kell felhasználóbaráttá, használhatóvá tenni.
A Windows Phone ezért még fiatal, nagyon a kezdetén jár a mobil rendszereknek. Nem kiforrott még.
Persze az Android sem öreg, de akár saját magad írhatsz rá programot.
A windows sajnos nem ilyen. És szerintem nem is lesz.
Lehet hogy idővel megelőzi az Androidot, de akkor még azt is el tudom képzelni, hogy fizetőssé teszi az op. rendszereit később...
Igor Igorovics, te hol élsz?
nézzünk meg pl egy másik, szerintem témához közelebb álló szempontot:
a picipuha az asztali pc-k oroszlánrészét uralja, ebből a szempontból sokkal nagyobb cég, mint a google a chrome os-el
persze ez sem mérvadó önmagában, de nem lehet egyetlen szempont alapján megítélni egy összehasonlítást
mellesleg jegyzem meg, hogy én sem vagyok nagy rajongója a microsoftnak, leginkább a tisztességtelen üzleti tevékenységei miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!