Miért szidja mindenki a Windows 10-et, bezzeg amikor még ki sem próbálta?
Figyelt kérdés
Állandóan azzal jönnek hogy "a Windows 10 csak lelassítja a rendszert" blablabla meg "sok helyet foglal", mikor csak 2 gb-t foglal... A másik ami nagyon idegesít az meg az hogy mindenki csak azt kérdezi hogy "megéri-e váltani windows10-re?"... Mint ha az egész rendszer egy kidolgozatlan sz@r lenne... PEDIG NEM az! Erre csak azt mondom hogy próbálja ki..2016. jan. 18. 15:09
11/29 anonim válasza:
Te érted az összefüggéseket ? Ja bocs, én vagyok a hülye, még a szót sem hallottad szerintem.
Te miről zagyválsz ?
12/29 tabaki válasza:
Rosszul válogatod a haverjaidat, p.davidka300, ha ilyen közeg vesz körül. De ha tifelétek tényleg ez a vélekedés járja, miért nem ott terjeszted az igét?
13/29 A kérdező kommentje:
Miért zagyválok? Szerintem amit írtam teljesen jogos... Tehát összegezve, mit írtam ami nem igaz, az előző válaszomban? Meg bezzeg a kérdésemre senki se tud egy normális választ adni, mint hogy engem szidna... -.-
2016. jan. 21. 13:58
14/29 tabaki válasza:
Tehát, összegezve: Álomvilágban élsz, ahova nem hatolnak el a hozzászólásaink. Valójában nem érdekel mások véleménye, a kis üvegburádban hajkurászod a nagy semmit. Az, hogy a figyelmen kívül hagyott válaszokról el tudod dönteni, normálisak-e, vagy sem, szintén csak illúzió, pont olyan, mint a fő téveszméd.
15/29 anonim válasza:
Kérdező,mesélj nekem azokról az új funkciókról.Meg látszik a hozzászólásaidból a "szakértelmed".Hülye kérdésre,hülye válasz...
16/29 A kérdező kommentje:
Próbáld ki és meg látod az új funkciókat ...
2016. jan. 22. 13:20
17/29 A kérdező kommentje:
Látom még mindig nem fogtátok fel. Én a kérdésemre egy NORMÁLIS választ szeretnék, hogy mért nem szeretik annyira, meg nem mernek frissíteni, pedig egy sokkal stabilabb rendszert kapnának, jobb és hasznosabb dolgokakkal. Bevallom tudom hogy rosszat irtam hogy 2 gb, na jó ezt nem tudtam (onnan vettem ezt hogy a vezérlőpultban a frissítés letöltésénél azt irta ki,szóval még mindig NEM kitaláltam).Meg azért engem leb@@szni ennyire miért kell hogy a kérdés leírásába valamit nem jól tudtam?? Inkább értelmezzétek a kérdésemet újból-újból, és egy normális (nem hülye) választ rakjatok össze nekem, ami legalsó fokon is utal minimum a kérdésemre!
2016. jan. 22. 14:38
18/29 tabaki válasza:
Tényleg, Dominik, ne rontsd már el a meglepit. Csak annyi, hogy elmented a száznyolcvanhét giga hasznos adatodat a gépedről, és csinálsz egy teljes újratelepítést 8.1-re,azután tízesre. Igazán nem boszorkányság, ha tudni akarod, amit Kérdező nem. Legalább majd te elmondod neki. Csak nem fogod merő lustaságból megtagadni tőle ezt a csekély szolgálatot?
Utána meg vissza.
19/29 tabaki válasza:
Kérdező, láthatólag inkább te vagy, aki még mindig nem fogta fel, hogy minden válasz a te kérdésedre érkezett, csak nem pont olyanok, amilyeneket elvártál volna. Ez szerinted nem normális. Jó, legyen úgy, csak ne izgasd magad fölöslegesen.
20/29 anonim válasza:
Nos,én használtam egy darabig a win 10-et.
Véleményem : ekkora egy összetákolt oprendszernek csúfolt kémprogramot azelőtt még nem láttam.
Grat a microsoftnak,egyre hatékonyabban lop,nem csak a felhasználóktól,de a linuxtól is ( KDE felület,több virtuális asztal.. ) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!