Miért nézi le mindenki a Windoes Phone-t?
Ezt aztán jól megindokoltad. Az ilyen emberek miatt nem értem én sem ezt az utálatot, ahogy a kérdező sem. Én a Win8.1-gyel 99%-ban csempementesen "élem az életem". És nem, nincs telepítve semmilyen start menü pótlék... Egyszerűen kiteszem a tálcára meg az asztalra azt, ami kell, utána el tudom felejteni a csempefalat.
Egyébként először én is tartottam tőle, de muszáj volt ezt használnom (asus - driver "probléma"). Keresni ugyanúgy lehet, mint a 7-ben: windows billentyű és gépelsz, aztán enter és szevasz. A start menüt kb. erre használom win7-en, meg a gyakori parancsikon lista hasznos még nekem. De ezt meg ugye ki tudja váltani az asztal meg a tálca...
A Windows Phone-nal is elvagyok, de tudom, én vagyok a fanboi, velem van a gond, nem a csempefóbiásokkal... (Asztali gépen egérrel tényleg gáz, de telefonon, érintő kijelzőn? Erre még nem kaptam értelmes indoklást... Miben rosszabb, mint egy sima ikon a többi rendszeren? Kicsit közelebb vannak egymáshoz, juj...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!