Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nézi le mindenki a...

Miért nézi le mindenki a Windoes Phone-t?

Figyelt kérdés
Nem értem az embereket meghalják, hogy Windows Phone és fujj... Pedig egy tök jó OS. Csak annyi, hogy kicsit zárt. Mondjuk hálégnek egyre több elégedet WP user van, de még mindig sok ember köpködi. Nektek mi a véleményetek erről?

2015. júl. 28. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem lenne, akkor windows8/10 se lenne, legalábbis nem a jelenlegi ocsmány formájában. Bőven elég ok az utálatra.
2015. júl. 28. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt aztán jól megindokoltad. Az ilyen emberek miatt nem értem én sem ezt az utálatot, ahogy a kérdező sem. Én a Win8.1-gyel 99%-ban csempementesen "élem az életem". És nem, nincs telepítve semmilyen start menü pótlék... Egyszerűen kiteszem a tálcára meg az asztalra azt, ami kell, utána el tudom felejteni a csempefalat.

Egyébként először én is tartottam tőle, de muszáj volt ezt használnom (asus - driver "probléma"). Keresni ugyanúgy lehet, mint a 7-ben: windows billentyű és gépelsz, aztán enter és szevasz. A start menüt kb. erre használom win7-en, meg a gyakori parancsikon lista hasznos még nekem. De ezt meg ugye ki tudja váltani az asztal meg a tálca...

A Windows Phone-nal is elvagyok, de tudom, én vagyok a fanboi, velem van a gond, nem a csempefóbiásokkal... (Asztali gépen egérrel tényleg gáz, de telefonon, érintő kijelzőn? Erre még nem kaptam értelmes indoklást... Miben rosszabb, mint egy sima ikon a többi rendszeren? Kicsit közelebb vannak egymáshoz, juj...)

2015. júl. 28. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szeretem a WP-t, nekem is az van, jó, gyors.
2015. júl. 29. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!