Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van mindenki oda a...

Miért van mindenki oda a witcher 3-ért mikor egy gagyi játék?

Figyelt kérdés
Nem lehet a harcot irányítani, 5en rádmennek egyszerre, így hogy győzöd le őket?Jobbról balról ütnek, a másik meg, hogy folyton szövegelnek ebben a játékban, nem is lehet játszani, mert szinte már egy film, csak jelenetek végig.
2015. máj. 22. 22:30
 1/4 |Orfeusz| ***** válasza:
72%

Neked ez fáj? Nem egy FPS, az tény. De a Witcher egy ilyen stílusú játék. Jó az, hidd el. Vagy próbáld ki, ahelyett, hogy előre nyavalyogsz miatta gyakorikérdéseken.

(Ez olyan, mint amikor az öcsém meglátja a levest az asztalon, erre elkezd fújjolni anélkül hogy megkóstolná, vagy egyáltalán megnézné milyen.)

2015. máj. 22. 22:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Megkóstoltam:) ill. próbáltam, tetszik a játék alapból, de ez zavar benne, hogy meghalok folyton, vagy nekem nem megy a harcrendszer vagy nehéz.Most pl. 5-6 lidérc rám jön, és mire leverek 4et az utolsó kettő megöl, hiába ütöm őket karddal, nem értem mi a taktika, leírásokat sem nagyon találok neten.Nekem új ez a játék első két részével nem játszottam.
2015. máj. 22. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Witcher játékok nem hiába közkedveltek, sőt egy kisebb-nagyobb réteget elég komolyan megfog, úgymond rajongóvá tesz. Az egész hangulata, a világ, a főbb karakterek kidolgozottsága és az egész komolysága, felnőttessége magával tudja ragadni az embert. Aki nagy rajongó már a könyveket is rég elolvasta...

A játékokon látszik, hogy szívvel és nagy odaadással készültek, minden tiszteletem a fejlesztőké (még úgy is, hogy a harmadik rész grafikája nem olyan lett, mint elsőre mutatták). Én még nem haladtam a játékban túl messzire, de szerencsére a harcokkal még nem volt komoly bajom. A játék szeret kihívásokat nyújtani és a Witcher-t sosem csinálták brutális Rambóra (főleg a játékok elején, nehezebb fokozatokon), azaz akár komolyan meg kell küzdeni az ellenfelekkel (sok mozgás, vágási taktikák/kombók használata, kikerülés/vetődés, a jelek, bombák, főzetek bevetése, a kardok állapotának megőrzése/olajozása stb). Fontos továbbá a cuccolás, a fejlesztés és a képesség pontok jó elosztása is. Aki persze nem akar sokat tökölni a csatákkal az nyomhatja a legkönnyebb fokozaton vagy vár egy isten mod-ra.

Persze ha rendesen fejlődünk a karakterünkkel, akkor érezhetően könnyebben bánunk el szokványos ellenfelekkel, de berohanni öt combos ellen közé már vakmerőség. Ez azért nem hack and slash játék. :)

2015. máj. 23. 00:03
 4/4 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Harchoz pár jó tanács:

Térj ki, vagy ugorj félre amikor csak lehet, főleg amikor egy falka nem tudom mi támad rád, a hárítás jobbára csak emberek ellen működik.

Készülj a harcra, van kaja jó pár főzet fegyver olaj stb

Néha érdemes elolvasni a bestiáriumban hogy az adott szörny ellen mi hatásos.

Az hogy sok a szöveg, ez van ez egy RPG, elvileg erről kéne szólnia, megismersz egy történetet, döntéseid vannak amik kihatnak a játékra.

Lehet hogy ez nem a te játékod, ha sok akció kell akkor arra is vannak játékok csak ez nem az...

2015. máj. 28. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!