Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szidja mindenki a...

Miért szidja mindenki a Windows 10-et, bezzeg amikor még ki sem próbálta?

Figyelt kérdés
Állandóan azzal jönnek hogy "a Windows 10 csak lelassítja a rendszert" blablabla meg "sok helyet foglal", mikor csak 2 gb-t foglal... A másik ami nagyon idegesít az meg az hogy mindenki csak azt kérdezi hogy "megéri-e váltani windows10-re?"... Mint ha az egész rendszer egy kidolgozatlan sz@r lenne... PEDIG NEM az! Erre csak azt mondom hogy próbálja ki..

2016. jan. 18. 15:09
1 2 3
 1/29 Amarok Tonrar ***** válasza:
Én csak kérdezem, nálad hogy foglal 2 GB-ot?
2016. jan. 18. 15:12
 2/29 anonim ***** válasza:

"mikor csak 2 gb-t foglal"

Még te sem értesz hozzá úgy hogy még magad se tudod.Én szidom csak kerülöm,egy undorító marketing az egész de ki hogy gondolja...

Én meg azt mondom hogy azért ne váltson valaki Win 10-re mert a szomszédnak,a barátjának,a testvére arra váltott és azzal villog.(csak mondtam valamit)

2016. jan. 18. 15:16
 3/29 anonim ***** válasza:
*Én nem szidom.
2016. jan. 18. 15:16
 4/29 A kérdező kommentje:
Én "értek" hozzá (idézőjelbe:D). És igen 2gb-nél nem foglal többet a letöltése, tehát amit letölt. Miért válaszoló, szerinted 10 gb-et kb. letölt? Am NEM marketingről szól az egész, sőt van benne RENGETEG új funkció. Szerintem te nem értesz hozzá. Nézned kéne sok videót róla, miket tud, mennyi új funkció van benne, és ne kerüljed, az a te bajod ha kerülöd, és maradsz a win8/8.1-nél, ami mellesleg egy rohadt gőzölgő trágyakupac "csempés" tabletekre kitalált szar... És minden válaszolónak megsúgom hogy a win10 az egyik legstabilabb operációs rendszer. Az egész op rendszer nagyon stabil, és NEM lassítja le több idő után, ennyi erővel a többi op rendszer is lelassulhat több idő után...
2016. jan. 18. 15:28
 5/29 A kérdező kommentje:
És utolsó válaszoló NAGYON látszik hogy "csak mondtál valamit" .
2016. jan. 18. 15:30
 6/29 anonim ***** válasza:
A Windows-os kívül is létezik más OS,de ebből a vitából ki is lépek mert nincs kedvem veszekedni.Én értek a Win-hez,8 évig használtam(használom)XP,7 ezután nekem már vége is volt.win 10:2 GB a telepítő,foglal 30GB-ot + a frissítések,Xubuntu:telepítő 700 MB,foglal 15GB-ot + 80MB-os kernel frissítés minden hónapban.A többire nem reagálok...
2016. jan. 18. 15:33
 7/29 anonim ***** válasza:

Ha csak minimálisan is értenél hozzá, akkor nem írnál ilyen bődületes baromságot, hogy mennyi helyet foglal.

Vagy szívtál valamit, vagy ittas vagy, vagy szimplán csak okoskodó tudatlan kisiskolás. Szerintem az utóbbi.

Én azt súgom meg neked, hogy ha nem értesz valamihez, akkor okosabb inkább csendben maradni.

2016. jan. 18. 15:35
 8/29 Amarok Tonrar ***** válasza:
Akkor valóban nagyon jó lehet, hogy telepítés nélkül, egy letöltés után ezekre képes, és ilyen kicsi. Bezzeg a Win 7 majdnem 20 GB nekem, és telepíteni is kellett, mint a régebbi Windowsokat. Nem is értem miért létezik a többi OS.
2016. jan. 18. 17:38
 9/29 tabaki ***** válasza:

Kedves Dávidka!

A jelek szerint nemigen vagy képben. Nincs túl messze az az idő, amikor még „az egész rendszer egy kidolgozatlan sz@r” volt (ugyebár, szorította őket az előre kidobolt határidő, és az ilyen május elsejei kommunista vállalások még egy cégnek sem jöttek be), ezért az M$ sem véletlenül kapott az elején hideget-meleget, bár akkor is főként a frissített változattal kapcsolatban -- de nagyot alhattál, ha még mindig itt tartasz. A bizonytalan indulás fényében teljesen érthető az egyébként meglehetősen unalmas "Megéri-e?" kérdés, de az az utóbbi hetekben itt a Gyíkon szinte csak pozitív véleményeket közöltek a Windows rendszer kedvelői, az ismertebb nevek közül többen egyértelműen azt ajánlják, többek közt a gyorsaságára való tekintettel is. A kérdésednek ez a része tehát nem túl érthető.

Ami a méretét illeti, a 32 bites Home verziónak csak a telepítője 2,7 GB (a 64-esé 3,6), amiből sejthető, hogy kibontva valamivel több, maga a Microsoft 16/20 GB-t említ, persze ez is csak egy vélemény a sok közül... Ezt lehet soknak vagy korrektnek tartani, de 2 gigának?

Valami sejtelem azt súgja, hogy Dominik szokásos dohogását még mindig nem a Windows 8.1 szertelen imádata motiválja, de ez talán akkor lenne világosabb a számodra, ha valóban elmerültél volna a témával kapcsolatos kérdésekben, és nemcsak a 8.1-fanok magad által kreált fantomserege ellen vennéd fel a szélmalomharcot.

2016. jan. 19. 11:35
 10/29 A kérdező kommentje:
Jólvan. De a (pl.) Windows 7 is foglalt ennyit, meg a nyolc is nem? Attól hogy ennyit foglal teljesen megéri frissíteni szerintem, hiszen ne csodálkozzatok hogy sok helyet foglal, sok új funkció is van benne... Arról nem is beszélve hogy a "Win8.1-esek" szidják pedig még ki sem próbálták.
2016. jan. 21. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!