Miért szidja mindenki a Windows 10-et, bezzeg amikor még ki sem próbálta?
"mikor csak 2 gb-t foglal"
Még te sem értesz hozzá úgy hogy még magad se tudod.Én szidom csak kerülöm,egy undorító marketing az egész de ki hogy gondolja...
Én meg azt mondom hogy azért ne váltson valaki Win 10-re mert a szomszédnak,a barátjának,a testvére arra váltott és azzal villog.(csak mondtam valamit)
Ha csak minimálisan is értenél hozzá, akkor nem írnál ilyen bődületes baromságot, hogy mennyi helyet foglal.
Vagy szívtál valamit, vagy ittas vagy, vagy szimplán csak okoskodó tudatlan kisiskolás. Szerintem az utóbbi.
Én azt súgom meg neked, hogy ha nem értesz valamihez, akkor okosabb inkább csendben maradni.
Kedves Dávidka!
A jelek szerint nemigen vagy képben. Nincs túl messze az az idő, amikor még „az egész rendszer egy kidolgozatlan sz@r” volt (ugyebár, szorította őket az előre kidobolt határidő, és az ilyen május elsejei kommunista vállalások még egy cégnek sem jöttek be), ezért az M$ sem véletlenül kapott az elején hideget-meleget, bár akkor is főként a frissített változattal kapcsolatban -- de nagyot alhattál, ha még mindig itt tartasz. A bizonytalan indulás fényében teljesen érthető az egyébként meglehetősen unalmas "Megéri-e?" kérdés, de az az utóbbi hetekben itt a Gyíkon szinte csak pozitív véleményeket közöltek a Windows rendszer kedvelői, az ismertebb nevek közül többen egyértelműen azt ajánlják, többek közt a gyorsaságára való tekintettel is. A kérdésednek ez a része tehát nem túl érthető.
Ami a méretét illeti, a 32 bites Home verziónak csak a telepítője 2,7 GB (a 64-esé 3,6), amiből sejthető, hogy kibontva valamivel több, maga a Microsoft 16/20 GB-t említ, persze ez is csak egy vélemény a sok közül... Ezt lehet soknak vagy korrektnek tartani, de 2 gigának?
Valami sejtelem azt súgja, hogy Dominik szokásos dohogását még mindig nem a Windows 8.1 szertelen imádata motiválja, de ez talán akkor lenne világosabb a számodra, ha valóban elmerültél volna a témával kapcsolatos kérdésekben, és nemcsak a 8.1-fanok magad által kreált fantomserege ellen vennéd fel a szélmalomharcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!