Nem értek a számítógépekhez, de szeretnék vásárolni a fiamnak egy számítógépet. Hallottam, hogy nem éri meg előre összarakott számítógépet venni, de mi nem tudjuk összeszerelni, szóval muszáj lesz. Milyen oldalt ajánlotok?
Figyelt kérdés
A keret 200Ft, játszani is szeretne rajta, filmet nézni, böngészni, tanulni. Előre is köszönöm szépen a válaszokat!2016. jan. 1. 21:38
1/11 anonim válasza:
200ból kijön egy konzol egy TV meg egy settop PC...
2/11 anonim válasza:
Vannak olyan üzletek is,ahol a választott alkatrészekből össze is rakják.
3/11 anonim válasza:
Pl.: PCX-en +4-5 ezer forintért össze is rakják.
Monitor, egér, billentyűzet kell?
4/11 A kérdező kommentje:
Billentyűzet, egér és monitor van. Csak a gép kell. Az a helyzet, hogy annyira az alkatrészekhez sem értek, nem vagyok túl jártas a témában. Kell egy erős videókártya a játékokhoz, ugye? Csak mert éppen a Pcx nevű oldalon nézelődök.
2016. jan. 1. 22:32
5/11 anonim válasza:
ipon.hu-n akciósan 1900 Ft-ért összerakják.
Oda lehet variálni, ahova szeretnéd, nem fix konfiguráció.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Egy erősebb videókártyát azt hiszem, teszek bele. Majd utánanézek, mik vannak :)
2016. jan. 2. 00:15
7/11 anonim válasza:
Ez csak egy példa volt, várd meg, amíg valami szaki összerak neked egy jó konfigot 200-ból. :)
8/11 Gábor_79 válasza:
Meg egy i5 sem ártana. Hosszú távon jobb.
9/11 A kérdező kommentje:
Még mindenképpen gondolkozunk. És elnézést az elírásért, csak most vettem észre. Nyilván nem 200 Ft- ra gondoltam...
200000 Forint a keret
2016. jan. 2. 00:39
10/11 anonim válasza:
Ebből kijön:
Valamilyen B85-ös alaplap.
i5-4460 processzor
R9 380 2GB videokártya
1X8 GB RAM
Western Digital 1TB Ezex HDD
FSP Raider 550W Táp
A maradékból, pedig válasz egy gépházat, amely ATX szabványú. (Atx méretű alaplap is megy bele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!