Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet feltelepíteni a...

Hogyan lehet feltelepíteni a Windowst ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

A gépemre ráférne egy újrawindowsozás, de "nincs" lemezmaghajtóm. Nem ismeri fel. Akárhogy jumperelem, a meghajtót ha mégis felismeri, akkor a vinyót nem ismeri fel. Próbáltam a vinyót is átjumperelni. Mindegyik be van dugva, tápba alaplapba ahogy kell (Primary/Secondary Master/Slave) direkt figyelek erre is.

Legendák szerint USB-ről is lehet, próbáltam, de nem akarja USB-ről indítani, hiába állítom be a BIOS Boot Priorityt és kapcsolom be az USB elfogadást.

Próbáltam "Gugli bácsi" tanácsát kérni de nem találtam megfelelő választ.

2015. dec. 2. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Uefi vagy sima bios? milyen windowst akarsz rá telepíteni?
2015. dec. 2. 08:50
 2/5 Tengor ***** válasza:

Másik gép bootol arról az USB meghajtóról, amiről telepíteni szeretnél?

Ha minden kötél szakad, akkor meg lehet próbálni egy hálózati bootolást is. Bár személy szerint én inkább veszek egy meghajtót, mint annak a beállításával foglalkozzak :D

2015. dec. 2. 09:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Sima BIOS, Windows 7 (azt ami most van).

Az a baj h 30 GB van a C-n és annak ellenére, hogy minden programot a D-re raktam, azt vettem észre h a kezdeti 10GB szabad helyből 100MB lett 1-2 félév alatt és kapom a kék halálokat (system memory dump).

Gondoltam arra, hogy az összesen kevesebb mint egy (vagy fél) TB-s merevlemezem lecserélem de ez anyagiak és információtlanság miatt nem megoldható jelenleg

2015. dec. 2. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Fel tudsz rá rakni 2 winchestert? Mert akkor csinálj az egyikből egy renzerindítót. Én így telepítettem fel egy Linux mintet hasonló körülmények között. Más kérdés hogy a gép videókártyája mintha nem bírná.
2015. dec. 2. 10:14
 5/5 UjfalviLajos válasza:
Az USB ről a Rufus nevű programmal keszíthez boot es telepítő usb lemezt. Ám ha nincs mire telepíteni akkor csak win minipe t lehet.Az nem kér lemezt de kér DVD meghajtót.
2015. dec. 20. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!