Miért nem bírom feltelepíteni a win7-et (ultimatet)? Többi lent!
Win 10-em van leszedtem az ncore-ról egy win 7 ultimate telepítő exe. filet (pontos neve Windows_7_SP1_UL_NXG_X64_HU_7601.22843_LDR_BY_DW_12_04).
Rákattoltam és elkezdte telepíteni de egy idő után ki adta azt hogy "Windows nem tudta elvégezni a telepítési fájlok frissítését. A windows telepítéséhez zárja be, és indítsa újra a telepítőt. A hibakód:0x6 . Hát úgy is tettem ahogy kérte újraindítottam újból és akkor se volt jó (be volt zárva minden program csak a win7 telepítője futott) többször is próbáltam, másnap is megpróbáltam és nem jó.. hát gondoltam ma is kipróbálom tánha jó lesz ma még tettem egy utolsó próbát de ugyan ez várt... Kicsit nézelődtem a neten efelől de nem nagyon találtam semmit.. Szóval azt nem értem miért nem tudja feltelepíteni???
Na már most, Windows-t sosem .exe-ről telepítünk!!!!!
Szépen tölts le egy win7-et iso-ban, azt Power ISO nevű programmal ki kell írni egy pendrive-ra. Újra kell indítani a gépet, be kell bootolni a pendrive-t és úgy kell telepíteni, és az egész win10 rendszert formázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!