Ha nem eredeti a Windows-om és leszedtem ncore-ról a win 10 et, akkor hogy tudom úgy feltelepíteni, hogy egy fájlom se maradjon meg?
ez gépfüggő
ez segíthet: dirtywindows(pont)hu/2015/08/06/windows-10-telepitese-lepesrol-lepesre/
Leszedsz egy MSDN ISO fájlt,Win 10 Prof (32 vagy 64bites gépedtől függöen -> 32 bit 3gb memóriával,64 bit 4gb memóriától),kiírod egy DVD lemezre képfájlként (ha bevan csomagolva Winrar-ba pl,akkor kicsomagolod előtte),be bootolsz róla és mehet a móka.
Ha pendriveről akarod,akkor el kell készíteni rá a telepitőt,nem úgy megy,hogy rá másolsz egy ISO-t és már megy is... Kell hozzá egy Rufus és azzal megcsinálni.Amit első válaszoló linkelt ott is ott van írva.Neten találsz hozzá segítséget ha magadtól nem menne.
Személyes vélemény,hogy ha tudsz DVD lemezről telepíteni,akkor azt válaszd,nem kell vele valackolni és pendrivered sincs kitéve annak,hogy bedöglik :) Tapasztalat kb ~ 30 pendriverről.
Leveledre válaszolva:
Elméletileg megy,nem ismerem a géped.Találkoztam már olyan géppel ahol állítani kellett BIOS-ba,szóval nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!