Ha eredeti (megvett) cd-ről teszek fel windows 7-et gépre, akkor kell hozzá letöltenem drivereket, vagy azok rajtavannak a cd-n?
A win7 elég sok hardverelemet felismer, de én jobban szeretem a saját drivereket feltenni, főleg az alaplapi drivereket.
Sok esetben a win7 felismeri és telepíti a hardverelem illesztőprogramját, de pl a kezelőfelületét nem, így a részletes beállításokat nem lehet elérni. (pl videó vagy hangkártya)
Ha nem nagy fáradság, szerintem tedd fel a hardverek saját illesztőprogramjait.
Asus support-ban nincs hozzá win7 driver csak 8.1 és 10.
Ettől még megpróbálkozhatsz a win7-el, ha minden hardvert felismer, akkor működni fog.
a drivert a gép harvereihez kell feltenni,ehhez a lemezen lévő oprendszernek semmi köze.
ha már fent van a win7 akkor írd ki a drivereket külső adattárra. Windows/system32/driverstore,itt van a file reposytory nevű mappa,ezt kell átmásolni.ezután formatálással újratelepítesz majd az eszközkezelőnél frissítéseket keresel de nem a netes opciót választod hanem a külső adattárat.ha jól emlékszem elég a meghajtó betűjelét megadni és el is kezdi felrakosgatni,csak minden hiányzó driver esetében el kell indítani a keresést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!