Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lassulhatott be a gépem...

Mitől lassulhatott be a gépem fél nap alatt? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Reggel még normálisan működött, délután amikor bekapcsoltam nem tudom pontosan, hogy azelőtt is lassú volt-e már, hogy töröltem volna le pár programot.

Lényeg a lényeg, letöröltem pár régi, nem használatos programot, játékot. De direkt figyeltem, hogy ne töröljek le semmi system dolgot, vagy microsoft-ot.

Délután óta teljesen be van lassulva a gép. Lassan tölti be a weblapokat, a videókat, mindent.

Játék közben kicsit szaggat, fps-em nagyon kicsi, holott full grafikán mindig 60 szokott lenni.

Újraindítottam már 3x, és nem múlik el.

Néztem task managerbe, lemez 0%, memória 29%, proci 5-10%, azt is a net használja, meg system, meg apró dolgok.

Valami ötlet esetleg, hogy mit csináljak?

8.1-em van, nem akarom újrahúzni a gépet, mert sok dokumentum van rajta, ami kell az egyetemhez, és nem érek rá most vele szarakodni.

2014. okt. 31. 23:34
 1/1 anonim ***** válasza:

inditsd el csökkentett módban nyiss egy eseménynaplót nézdmeg a rendszerfül alatt a hibákat mert biztos van

majd mentsd le a cuccaid és húzd újra jobb megoldást nemlátok

2014. nov. 1. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!