Mitől lassúlhatott le ennyire a gépem?
kb 1 hete tapasztaltam azt, hogy nagyon lelassült a gépem.
Töröltem a böngészési és mindenféle előzményeket is pedig, de nem sokat javított rajta. Mit gondoltok jólenne formatáljam? Önmagában a gépem nem egy szarság. AMD Atholon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 Ghz,
4,oo Gb RAM
Mit gondoltok mitől lehetett ennyire csiga?
1. start menü - írd be a keresőbe: msconfig - indítsd el.
2. kattints az induló/startup programok fülre
3. látni fogsz itt egy jó hosszú sort, ezek a programok mind elindulnak amikor a windows betölt. Vedd ki a pipát az összesből, csak a tűzfalnál hagyd bent, ha van egyáltalán külső tűzfalad.
4. Töltsd le a CCleaner programot (google-be beírod és kb ezer helyről letöltheted.
5. telepítsd fel, indítsd el!
6. végezd el a tisztító és rendszerleíró tisztítást, a program ablakának a bal felső sarkában látható egymás alatt ez a két lehetőség.
7. Indítsd újra a géped!
8. Ezeket már több gépen is kipróbáltam, az összes gép gyorsabb lett tőle, majdnem akkora hatása van mint egy újratelepítésnek, ha ettől nem gyorsul fel a géped akkor muszáj az egészet újratelepíteni!
Van vírusírtóm, szóval nem hiszem , hogy a vírusok miatt lenne...
2. nak köszi a tippet, kifogom próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!