2 és fél órája nem kapcsol ki a laptopom. Mit tegyek?
Három program volt megnyitva. Iwiw, egy dokumentum, és egy media player. Egyszer csak lefagyott. Nagy nehezen, elkezdett megint dolgozni, meg gondolkodni, rákattintottam a kikapcsolás gombra. Ez volt 2 és fél órája. A laptop még mindig nem kapcsolódott ki. Kiírja, hogy folyamatosan, hogy milyen programokat zár be. Olyanokat is kiír, amiket még csak fel sem telepítettem. Lecsukom a fedelét, nem történik semmi. Ugyan úgy nem történik semmi. A ventilátor berreg a laptop kezd felforrósodni. Nem tudom kikapcsolni. Mit csináljak?
ui.: Nem hiszem, hogy vírus nod 32 vírusirtóm van. (Mindig a legfrissebb verzió) Mi lehet ez?
Úristen.
Nincs annyi eszed, hogy a power gombot nyomjad? (folyamatosan)
Vagy ha az nem segít (ami ritka) kivedd azt a rohadt akkut?
Ezért hagytad 2,5 óráig a laptopot bekapcsolva...
Emberi hülyeség, határtalan+10 km
ui.: nod32 nem a legjobb vírusirtó.
velem is volt hasonló, a power gombra se reagált. kihúztam az áramból, és hagytam, amíg le nem merült.
az enyém filmnézés közben akadt el, és hiába vettem ki a dvdt, 2 óráig ismételgetett egy szótagot, amin beakadt :D
Ha a power gombra sem reagál akkor húzd ki és vedd ki az akksit is. Nehogy már megvárd hogy lemerülön.
Nem lesz semmi baja.
Tedd vissza ezután az akksit és próbáld bekapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!