Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kapcsol ki a laptopom?

Miért kapcsol ki a laptopom?

Figyelt kérdés

Van egy használt (nem tudom hány éves, nekem kb 1,5 éve van meg) fujitsu siemens lifebook S2110-s laptopom, és legújabban ha huzamosabb ideig van bekapcsolva, egy idő után fogja magát, és kikapcsol. Mindenféle előjel nélkül. Nem szedtem le semmi vírust, és nincs lemerülve, mikor kikapcsol. Miután kikapcsolt, bekapcsolni se olyan egyszerű, egy ideig nem lehet semmit csinálni vele.

Van valami tippeket, hogy a laptop melyik részével lehet probléma? Lehet csak az aksi haldoklik, vagy esetleg valami komolyabb probléma lehet?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. máj. 5. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:

A probléma elég egyértelmű túlmelegedésnek tűnik. 1.5 év alatt hányszor volt kitakarítva?

Megoldás: kitakarítás (száraz levegő spray, vagy szervízben megcsinálják jó pénzért, vagy te ingyen autópumpa + szűkítő párossal)

Ha rendszeresen takarítod, és semmi, akkor jöhet újrapasztázás, esetleg noti hűtő javíthat valamit...

2011. máj. 5. 00:16
 2/3 BudSpencer válasza:
egyetértek az előttem szólóval, leirtakból melegedésgyanúnak tűnik. takaritsd ki, pár csavar szétszedni, nem nagy mutatvány:)
2011. máj. 5. 00:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ezek szerint úgy is túlmelegedhet, ha simán az asztalon (tehát sima felületen) volt?
2011. máj. 5. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!