Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kapcsol ki idonkent a laptopom...

Kapcsol ki idonkent a laptopom. Mi lehet a gond? Bovebben lent

Figyelt kérdés
altalaban akkor kapcsol ki ha filmet nezek, akkor eleg gyakran, vagy ha a messengeren megy a kamera, de maskor is elofordul. tegnap windowsot csereltem rajta de csak ezt csinalja. toltessel lenne a gond? de azt sem nagyon hiszem, mert teli akkut mutat.mit tegyek? nem szeretnem ha valami baja lenne? masfel eves a laptopom.
2011. jún. 16. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtál lapitopi típust. :)

Saccra: Proci melegedés miatt indulgat. Ventillátor ellenőrzése: koszos-e ? felpörög rendesen?

Ha nem alaplapi videokártya, akkor még az is melegedhet.

Sík felületen, esetleg kissé megemelve használd, akkor jobb a hűtés hatásfoka.

2011. jún. 16. 09:19
 2/7 A kérdező kommentje:
acer aspire 5315 laptop ...
2011. jún. 16. 09:23
 3/7 A kérdező kommentje:
kozbe elegge meleg a laptop...hogy koszose?mg nem pucoltam, meg nem bontottam laptopot...
2011. jún. 16. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a (6 éves Toshiba) laptopomat filmnézéssel sikerült túlmelegíteni. Felraktam egy programot, ami kijelzi a processzor hőmérsékletét (vannak benne hőmérők gyárilag, csak alapból nem írja ki sehova), aztán csak néztem. A hűtés kimeneti nyílásának kiporszívózása segített, azóta 25-30 fokot csökkent az alap hőmérséklete a gépnek, és nem láttam túlmelegedni. (Egyébként a nagynak tűnő számoktól nem kell megijedni, az én processzorom hőmérséklte pl. 0-tól 100 fokig üzemi.)
2011. jún. 16. 09:27
 5/7 A kérdező kommentje:
es mi a progi neve?
2011. jún. 16. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, az enyémet GNOME Sensors Appletnek hívják, ez egy linuxos program. Windowsra a SpeedFan meg a Core Temp nevű programok tűnnek népszerűnek, ezeket itt találod:

[link]

[link]

2011. jún. 16. 12:02
 7/7 anonim válasza:

A két említett progi jó, de van jobb; Everest Home Editor. Lényegében ugyanazt tudja, de ebben vannak diagnosztikai részek is, és pontosabb képet kapsz a gépedről / géped működéséről. [link]

DE!!!

Volt hasonló problémám nekem is. Szétszedtem, mindent széthúztam (memóriát is), utána mindent vissza, és megjavult (ez volt két éve). Azóta semmi baja.

2011. jún. 16. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!