Miért kapcsol ki ilyen lassan a laptopom?
Packard Bell EasyNote TJ75, 64 bites Windows 7-tel.
Már a kezdetektől fogva legalább 3-4 perc kell neki, hogy leálljon és kikapcsoljon. (A "Leállítás..." oldalon áll sokáig.)
Amikor nem volt rajta semmi külön program, csak az alapok, ugyanígy csinált, mint most, telepítve rajta mindenfélével.
azért egy újratelepítés illegális oprendszerrel, talán felesleges lenne, próbálj ki 1-2 takarító programot, sokat ajánlottak már itt az oldalon, és azokkal az automatikusan indulók közül kigyomlálhatod azt ami felesleges program
másik megoldás ha a vírusírtót leölöd a gépről és felteszel helyette másikat (feltéve hogy az eredetit használod), mert ismerősömnek pl mcaffee volt, fizetős ráadásul, és neki le sem állt a gépe csak a leálllítás képnél befagyott, vagy 5-10 percre, utána feltett egy avirát és rögtön jobb lett minden
Alapból egy 60 days free Norton volt rajta, azt rögtön leszedtem. Saját magam tettem rá az Avirát. De utána is (azóta mindig) ugyanolyan lassan állt le.
Köszönöm az ötleteket, szétnézek, milyen leszedhető gyári dolgok vannak még. Bár elég sokat levakartam róla, amikor először beüzemeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!