Miért kapcsol ki a laptopom, mikor az akkumulátor kis ikonja azt írja, ki, hogy még van tíz perc hátra?
Figyelt kérdés
És nem úgy merül le, mint régebben, csendesen, hanem olyan hanggal, mint a régi tévék, úgy kapcsol ki.2011. jún. 18. 07:20
1/4 anonim válasza:
Enyém az utolsó tíz percben már hibernálja magát, hogy ne csak hirtelen kikapcsoljon, hanem minden adat biztonságban elmentődjön.
2/4 A kérdező kommentje:
Hol tudom beállítani ezt a hibernálást Windows 7-ben?
(És amúgy azt írja ki sokszor, hogy van még 81%, 19 perc, szóval nem értem a dolgot.)
2011. jún. 18. 07:34
3/4 anonim válasza:
Szerintem eljött az idő az akkucserére. Ha kikapcsol, meg olyanokat ír, hogy 81% és 19 perc, akkor nem kicsit ment már tönkre az akkud.
4/4 anonim válasza:
Nekem is Laptopom van,és nekem új,és már kb. 30 percnél kikapcsol,és ez nem baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!