Hányszor ajánlott egy évben a win 8-at telepíteni "felújítani a saját fájlok megőrzésével"?
nekem volt, hogy hetente újra kellett telepíteni. sok programot kipróbáltam....
nem tudom, de csak én érzem, hogy /ne haragudj/ hülyén van megfogalmazva a kérdés?
Ez felhasznalotol fugg.
Felesegem 4 eves Win7 laptopjat pl. meg egyszer sem kellett ujratelepiteni. Karban tartom.
Ez ténylegesen attól függ, hogy mennyit, és mire használod a gépet. ha hetente egyszer egy órára bekapcsolod, és akkor is csak netezel, akkor elvan magának akár évekig is.
De ha napi szinten telepítgetel különféle programokat amiket oda vissza törölsz és installálasz, akkor bizony nem árt negyed / félévente felfrissíiteni a rendszert.
1 vagyok.
"akinek win8 van az érti miről van szó?"
én win 8 használok, mégsem értem.
A Win8 ban van lehetőség arra hogy a fájlok törlése nélkül felújítsuk a rendszert.
Ez abból áll, hogy berakjuk a lemezt, és a rendszer felújítását választjuk. Tulajdonképpen egy új Win.-t kapunk. Igaz a programokat, és driver-eket fel kell telepítenünk, de az adataink megmaradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!