Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mire cseréljem le a régi...

Mire cseréljem le a régi configom? Pls help :S

Figyelt kérdés

jelenlegivel annyi a bajom h. baromi gyenge már a cpu és ez a legjobb amit ehez a foglalathoz venni lehet + az alaplapom nem csípi a videókártyát mer pcie 3.0- ás csatija van és kékhalálozik ha nem veszem vissza 100 mhz- el a memória és a gpu teljesítményét...

ahogy elnéztem, lehet nem néztem eleget de kb 1 hétig kerestem és az a nyomorult amd gyártja sorozatba a **aros 3.0- ás csatival ellátott karikat de 1 *ibaszott alaplapot nem gyártanak utánna ha mégis tud valaki 1 normálisat pls linkeljen.

a kérdés valójában az h. ez a konfig mennyire fog jól szuperálni v. ha lehetséges van- e jobb kb ugyan ebbe az árba

[link]

[link]

a vidkari az keni vágja a játékokat azt nem cserélem le csak a cpu- t kell és azzal az alaplapot is sajnos + az alaplap is lehetőleg 3.0- ás pciExpresszes csatival legyen ellátva :/

sry h. sokat pofázok :)

2014. máj. 31. 22:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

aham játékra csak inkább veszek olyat amit nem kell évente lecserélni mer nem bírja a játékot...

akkor köszönöm szépen a segítséged/tek nemtudom ki hányszor írt mind1 XD

2014. jún. 2. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!