Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Régi fürdőszobai tárolót mire...

Régi fürdőszobai tárolót mire cseréljem, milyen polcot vegyek helyette?

Figyelt kérdés

Ezeréves fehér borítású,de vas szerűségből levő fali tárolókban voltak eddig a fürdőszobai dolgok.Hajlakk, fertőtlenítőszerek, ablaktisztító stb...

Nagyon ronda, meg régi is már.Falra akasztható tartóra gondoltam.

Ötleteket, ill. linkelt képet is küldjetek,légyszi.

2013. szept. 30. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Ez leginkább attól függ, milyen stílust kedvelsz.

Pl. az Ikea új kínálatában vannak ezek a tárolók, nekem nagyon bejönnek:

[link]

Tudom, ez álló polc, de hátha...:)

Akasztható verzió:

[link]

Őszintén szólva én a tisztítószereket és egyéb kevésbé szép dolgokat zárható dobozban tartom, valahogy így:

[link]

Egyrészt a gyerekek, másrészt a macskák miatt, mindegyik előszeretettel nyúlkál/nyalogat olyan dolgokat, amit nem ként:) Másrészt így nem látom a ronda wcpucolós flakonokat :))

Egyéb ötletek:

[link] (ilyen kocka alakú dobozpolcokat pl. barkácsáruházakban kaphatsz, annyit szerelsz fel amennyi neked tetszik)

[link]

[link] - ez pedig egy kalap-kabáttartó újrahasznosítva konyhai tárolónak, de fürdőszobai dolgokhoz is jó szerintem, az ikeában pl. itt egy: [link]

2013. szept. 30. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget,ment a zöld kéz!

Az a helyzet,hogy kevés hely van,kicsi a fürdő, spájzból lett átalakítva,és sajnos a wc is benne van.Meg egy beépített szekrény,amit még a panelból hoztunk el.Ez sok kacatot elnyel ugyan, de a helyet elveszi.Ezért voltak inkább falipolcaim.

Nagyon jó ötleteket adtál,köszi mégegyszer.

2013. okt. 1. 06:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha Ikea :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

de lehet sima fa fali polcot is felszerelni (ha nem full párás mindig a fürdőszoba):

[link]

Praktiker:

[link]

[link]

[link]

Kika:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Jysk:

[link]

[link]

Möbelix:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 1. 09:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi neked is,ment a zöld kéz!
2013. okt. 1. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!