Régi fürdőszobai tárolót mire cseréljem, milyen polcot vegyek helyette?
Ezeréves fehér borítású,de vas szerűségből levő fali tárolókban voltak eddig a fürdőszobai dolgok.Hajlakk, fertőtlenítőszerek, ablaktisztító stb...
Nagyon ronda, meg régi is már.Falra akasztható tartóra gondoltam.
Ötleteket, ill. linkelt képet is küldjetek,légyszi.
Ez leginkább attól függ, milyen stílust kedvelsz.
Pl. az Ikea új kínálatában vannak ezek a tárolók, nekem nagyon bejönnek:
Tudom, ez álló polc, de hátha...:)
Akasztható verzió:
Őszintén szólva én a tisztítószereket és egyéb kevésbé szép dolgokat zárható dobozban tartom, valahogy így:
Egyrészt a gyerekek, másrészt a macskák miatt, mindegyik előszeretettel nyúlkál/nyalogat olyan dolgokat, amit nem ként:) Másrészt így nem látom a ronda wcpucolós flakonokat :))
Egyéb ötletek:
[link] (ilyen kocka alakú dobozpolcokat pl. barkácsáruházakban kaphatsz, annyit szerelsz fel amennyi neked tetszik)
[link] - ez pedig egy kalap-kabáttartó újrahasznosítva konyhai tárolónak, de fürdőszobai dolgokhoz is jó szerintem, az ikeában pl. itt egy: [link]
Köszönöm a segítséget,ment a zöld kéz!
Az a helyzet,hogy kevés hely van,kicsi a fürdő, spájzból lett átalakítva,és sajnos a wc is benne van.Meg egy beépített szekrény,amit még a panelból hoztunk el.Ez sok kacatot elnyel ugyan, de a helyet elveszi.Ezért voltak inkább falipolcaim.
Nagyon jó ötleteket adtál,köszi mégegyszer.
Ha Ikea :)
de lehet sima fa fali polcot is felszerelni (ha nem full párás mindig a fürdőszoba):
Praktiker:
Kika:
Jysk:
Möbelix:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!