Érdemes a régi vas kádunkat felújítattni vagy cseréljem ki új akril kádra?
Ha tudod, kerdezd meg a szakembert, hogy hol ujitott fel kadat, es megszeretned nezni. Elmesz, es megnezed.
Ha tetszik, akkor festesd ki te is a kadat, ne csereld.
Vagy adj fel hirdetest, ugy, hogy kadat szeretnel festetni, szakembert keresel. Es valasztasz a szakemberek kozott. Mert tenyleg nehez a dontes, en is nemreg ujitottam, panelban, de en a kad helyett zuhanykabint tetettem, hogy nagyobb legyen a helyem a furdobe. De a zuhanykabin sokkal sokkal dragabb mint egy kad es egy sima festes. Bar, megmondom neked oszinten, hogy megegyszer nem mennek bele ekkora munkaba, eleg lenne a kad ujra festese. Raadasul 4. emelet, ugyhogy nem volt egyszeru, sajat magamnak nehezitettem meg a dolgat.
De kesobb az ember mar mindig okosabb.
Köszönöm a válaszokat!
Holnap felhívom a kádfelújító mestert és kérem, hogy mutasson nekem egy referenciát, azután talán könyebb lesz döntenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!