Elképzelhető, hogy 'megöregedett' a laptopom?
Van egy 5 éves HP Pavilion dv6-os laptopom. Az utóbbi időben nagyon felmelegszik, már attól, ha simán internetezek (nem fut semmi nagy teljesítményt igénylő program a háttérben és mindig töredezettségmentesítek) és alap állapotban is elég hangos a hűtés. Nemrég volt kifújatva a ventillátor, de nem sokat segített..Emellett egyre gyakrabban fagy meg vagy le és jön a "problémakeresős" hibaüzenet, ami percekig is ott van, hiába nyomok a 'mégse' gombra..a mappából mappába másolás is elég hosszas művelet, akár egy db képet másolok át. Mindenen perceket 'gondolkozik', bármit csinálok..Az akkumulátort rég nem érzékeli, csak kábelről működik.
Ma délután a lemezmeghajtó sem reagált semmilyen lemezre, csak kattog-zörög, pörög az olvasó, de semmi, pedig a lézert is megtöröltem. Kivettem a meghajtót, megtöröltem kívül-belül mindent, de semmi...
Eléggé sokat használom a gépet és sok mindenre. Lehetséges, hogy elöregedett vagy valami más az oka?
"Van egy 5 éves HP Pavilion dv6-os laptopom."
ja elég öreg, de ehhez nem kell diploma, hogy megállapítsuk.
Amúgy volt már kitakarítva életében?
Csak mert a portól igazán szeretnek melegedni ám...
plusz újrapasztázás sem ártana a félvezetőkészletnek.
Öreg, oké, fogalmam sem volt, hogy a laptopoknál mi számít elavultnak.
Igen, úgy 1-2 hónapja voltam szervizben vele, az egész gép ki lett pucolva és más gondot nem találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!