élképzelhető hogy az egér miatt laggol a játék?
Figyelt kérdés
far cry 3-nál és crysis 3-nál is tapasztalom hogy akadozik a játék amikor forgolódok az egérrel. Jobban mondva nem is lag csak olyan szemet zavaróan kevés az fps-szám. nem hiszem hogy a gépem miatt lenne mert elég erős ahhoz hogy akár high-on is vigye ezeket a játékokat úgyhogy én az egérre gyanakodom. (egy 800dpi-s gagyi irodai egyerem van csak :D )2013. márc. 13. 16:35
1/14 anonim válasza:
a géped nem bírja.
egér miatt nem szaggat (érted? szaggat, nem laggol) semmi, max valami igen rossz driver miatt, de az ilyen gagyi egereknek nincs ilyen szempontból problémájuk.
2/14 anonim válasza:
Hát de van. Hogy ne lenne már. Szóval elképzelhető nagyon is :S Próbáld meg lefejteni róla a műanyagbevonatot és áztasd be etanolba attól lesz +5000dpi..Rem segítettem :D Nagyon alázatosan készítik el az összes egeret a nép manapság
3/14 A kérdező kommentje:
de levittem a gépet nagy 107cm-s tévére és ott semmi akadadás meg ilyesmi csak monitoron
2013. márc. 13. 20:27
4/14 anonim válasza:
Azoszt teli van a srác pénzel ha ilyen tvn nyomja
5/14 anonim válasza:
mostmár a monitortól szaggat?...
6/14 A kérdező kommentje:
hát mivel nagy képernyőn lassabb volt az egér ezért az egérre tippeltem miért amúgy a monitor miatt lehet ilyen?
2013. márc. 13. 20:33
7/14 A kérdező kommentje:
De a monitorom ugyan úgy full hd mint a tv
2013. márc. 13. 21:45
8/14 anonim válasza:
nálad nagyon komoly alapvető információ hiány van.
a méret mindegy, a felbontás számít, de ennek semmi köze az egérhez, amit írsz.
9/14 anonim válasza:
szar a géped.. :D maradjunk ennyiben. írd le milyen. egér miatt nem szaggathat, kivéve ha sóderen akarsz játszani. és felbontástól függ, nem mérettől vagy hogy tv/monitor.
10/14 A kérdező kommentje:
procim: intel i5 négymagos 3.1ghz
vidikártyám: 1gb ati radeon
8 giga ram
ezen már csak elfutna lowon
2013. márc. 14. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!