Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » élképzelhető hogy az egér...

élképzelhető hogy az egér miatt laggol a játék?

Figyelt kérdés
far cry 3-nál és crysis 3-nál is tapasztalom hogy akadozik a játék amikor forgolódok az egérrel. Jobban mondva nem is lag csak olyan szemet zavaróan kevés az fps-szám. nem hiszem hogy a gépem miatt lenne mert elég erős ahhoz hogy akár high-on is vigye ezeket a játékokat úgyhogy én az egérre gyanakodom. (egy 800dpi-s gagyi irodai egyerem van csak :D )

2013. márc. 13. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

a géped nem bírja.

egér miatt nem szaggat (érted? szaggat, nem laggol) semmi, max valami igen rossz driver miatt, de az ilyen gagyi egereknek nincs ilyen szempontból problémájuk.

2013. márc. 13. 16:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát de van. Hogy ne lenne már. Szóval elképzelhető nagyon is :S Próbáld meg lefejteni róla a műanyagbevonatot és áztasd be etanolba attól lesz +5000dpi..Rem segítettem :D Nagyon alázatosan készítik el az összes egeret a nép manapság
2013. márc. 13. 20:26
 3/14 A kérdező kommentje:
de levittem a gépet nagy 107cm-s tévére és ott semmi akadadás meg ilyesmi csak monitoron
2013. márc. 13. 20:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Azoszt teli van a srác pénzel ha ilyen tvn nyomja
2013. márc. 13. 20:30
 5/14 anonim ***** válasza:
mostmár a monitortól szaggat?...
2013. márc. 13. 20:30
 6/14 A kérdező kommentje:
hát mivel nagy képernyőn lassabb volt az egér ezért az egérre tippeltem miért amúgy a monitor miatt lehet ilyen?
2013. márc. 13. 20:33
 7/14 A kérdező kommentje:
De a monitorom ugyan úgy full hd mint a tv
2013. márc. 13. 21:45
 8/14 anonim ***** válasza:

nálad nagyon komoly alapvető információ hiány van.

a méret mindegy, a felbontás számít, de ennek semmi köze az egérhez, amit írsz.

2013. márc. 13. 21:46
 9/14 anonim ***** válasza:
szar a géped.. :D maradjunk ennyiben. írd le milyen. egér miatt nem szaggathat, kivéve ha sóderen akarsz játszani. és felbontástól függ, nem mérettől vagy hogy tv/monitor.
2013. márc. 13. 23:37
 10/14 A kérdező kommentje:

procim: intel i5 négymagos 3.1ghz

vidikártyám: 1gb ati radeon

8 giga ram

ezen már csak elfutna lowon

2013. márc. 14. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!