Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Playstation vs XBOX?

Playstation vs XBOX?

Figyelt kérdés
Kinek melyik jön be jobban. Nekem a Playstation.
2013. jún. 6. 17:28
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Egyszer volt esélyem megvenni egy Xbox-ot 30.000-ér akciós áron, még jó hogy épp elfogyott. Amugy a Playstation-t nem azér szeretem amit először mondtam hogy az Xbox360-ba benen van a kör meg ezek, hanem azér, mer a töbség a Playstation mellet tart, és én a többség mellett álok.
2013. jún. 22. 14:32
 32/36 anonim ***** válasza:

Hát az előző komment nem tudom mi akar lenni de mindegy :)

Minden esetre itt egy link ami az én állításomat látszik igazolni a WII U val kapcsolatban

[link]

2013. júl. 16. 20:19
 33/36 anonim ***** válasza:
Jah közben elolvastam. nos az hogy 3x küldted szervizbe az egy dolog. nekem 2 boxom lett kuka úgyhogy szerintem 2-őnk közül nekem van okom a sírásra... de azóta... megjelent a Slim konzol amivel semmi probléma nincs. amit te mondassz nem tudom mi lehet. nem játszok liveon mert FPS-ezni ott a PC és kb ez az egy műfaly amit online nyomok. a hibáról annyit hogy mindig is volt és mindig is lesz... erre jó az update. Bizonyára idővel elhárítják majd de én ezt nem rónám föl a konzol hibájának. biztosan a többinekl is megvannak a maga gondjai.
2013. júl. 16. 20:25
 34/36 anonim ***** válasza:
A slimet kellet 3x visszaküldeni , és ennek a konzolnak vannak bajai
2013. júl. 16. 21:41
 35/36 anonim ***** válasza:
Hát én eddig nem tapasztaltam ilyet.
2013. júl. 16. 21:44
 36/36 A kérdező kommentje:
Na jó az előző kommentem ténleg hülyeség XD azt csak láttam egy Facebook képen. 3 ok miatt szeretem jobban a PS-t. Egyértelműbb az irányítás (háromszög, kör, négyzet, x), a Playstation 1990-ben volt, az Xbox a 2000-es évek elején (pont mint az RTL és a TV2), meg az egyik haveromnak is már a 3. Xbox-a van és nekem a Playstation annyi idejig 1 elég volt (2 év).
2013. júl. 17. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!