Egy nagyon rövid út a Wikipédiára elárulja, hogy az EA csak a harmadik. A második az Activision-Blizzard, és az első a Nintendo. Hoppá.
2013. jún. 11. 21:21
12/36 Krisipoke válasza:
10: nem valószínű. Én is, és a legtöbb ismerősöm utál telefonon normálisabb játékot játszani. Egyszerűen kényelmetlen, ráadásul nem is vannak nagyon normális címek. Ha a hordozható játékok piaca haldoklana, nem adtak volna már el 30 millió+ 3DS-t.
2013. jún. 11. 21:23
13/36 anonim válasza:
Én még senkinél sem láttam 3DS-t ahogy PS Vitá-t sem :)
2013. jún. 11. 21:26
14/36 anonim válasza:
De szerintem kár is folytatni a vitát úgyis te a te igazadat állítod én pedig az enyémet. az tuti hogy én egyik konzolt sem cserélném le Nintendo-ra 15 éve volt utoljára Nintendo konzolom :)
2013. jún. 11. 21:29
15/36 Krisipoke válasza:
Tényleg? És melyik konzol volt meg?
Mellesleg nem tudom, hogy ez hogy kapcsolódott ide, de oké.
2013. jún. 11. 23:17
16/36 anonim válasza:
Soroljam?? oké
Enterpise Computer System (mondjuk ez mikroszámítógép)
Super Nintendo
PSX
GB color
Nokia Ngage és Ngage QD
PSONE
PS2 Fat
XBOX Cristal
XBOX Classic
PSP
Xbox 360 2db
2013. jún. 11. 23:44
17/36 Krisipoke válasza:
Ja, a SNES... jó kis konzol volt.
Egyébként Xboxra milyen exkluzív volt egyáltalán? A sima, első Xboxra. Mert esküszöm, hogy egy normális cím se jut eszembe, ami igen, az van PS2-re, GC-re, vagy PC-re is.
Sajnos ennyi jut eszembe az exkluzívokból mert már nem ma volt. azóta kicsit összemosódtak már az exkluzív és multiplatform címek. de ezek a játékok csak Xbox-on jelent meg és mindd nagyszerű game
2013. jún. 12. 20:39
19/36 anonim válasza:
Jah és a HALO-t még a mai napig szoktam nyomni Persze PC-n de multiban nagyon jó :). kissé elavult de nagyon jól ellehet vele kockulni és a zenéje fantasztikus :)
2013. jún. 12. 20:44
20/36 Krisipoke válasza:
Halo 1-2 kijött PC-re is, ahogy a Morrowind is, és a Rallisport Challenge is. Tehát gyakorlatilag maradt két játék. Gondolom mondanom sem kell, hogy a két vetélytársára ennek a többtízszerese jött ki, mint jó exkluzív cím. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!