Playstation 3 csak eredeti játékokat visz az xbox meg nem? És mi a helyzet a Wiivel?
persze nem megpiszkált gépre gondolok hanem alapból
melyikhez olcsóbb a játék?
Minden konzol csak eredeti játékokat futtat.
Olyan 30 éve.
Egyáron vannak a játékok.
Wii-hez lehet olcsóbb, nem tudom.
Alapból természetesen minden konzol csak eredeti játékokat tud futtatni.
A PlayStation 3 másolásvédelmi technológiáját nem ismerem, de úgy tudom már azt is lehet moddolni hogy menjenek rajta a másolt játékok. Itt a legnagyobb gond ugye a Blu-Ray, ami bár már 7 éve létezik, még mindig nem nagyon terjedt el.
A Wii egy elég fura technológiát alkalmaz a másolásvédelemnél, ha jól tudom visszafelé olvassa a lemezt (kívülről befelé, normálisan ez belülről kifelé lenne), de ezt a konzolt is lehet moddolni, viszonylag könnyen.
Az Xbox 360-ra többféle moddolási technológia létezik. A legegyszerűbb a flashelés, ez viszi a másolt DVD-n lévő játékokat, de másra nem jó. Valamint létezik a JTAG/RGH, ami már mindent visz, és merevlemezről is lehet játszani játékokat.
Na de az árak...
A Wii-re tényleg a legolcsóbbak a játékok, azonban fontos, hogy Wii-re teljesen más témájú játékok jelennek meg általában, mint amit egy mai "gémer" szokott játszani. A Wii-re készült játékok azonban tényleg nagyon szórakoztatóak, főleg a különleges irányítás miatt, és a játékélmény sem az utolsó.
Az Xbox 360-ra és a PS3-ra viszonylag ugyanolyan játékok jelennek meg, kevés az exklúzív játék. Az árban sincs nagyon eltérés, talán egy nagyon kicsit drágább lehet a PS3-as játék előállítása, mivel a Blu-Ray lemez még ma sem nagyon olcsó. Bár azért ők nagy tételben veszik az ilyen lemezeket, tehát lehet náluk ez az ár elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!