Playstation vs XBOX?
Nem az. Az exkluzívnak pont az a lényege, hogy csak egy konzolra van. Esetleg az még elfogadható, ha sokkal később (10+ év) kiadták mára egy kollekció vagy hasonló keretében.
Egyébként, persze, abszolút pozitív dolog, és tényleg lehet neki örülni, hogy ezek a játékok több platformon is elérhetőek, ez vitathatatlan. És a kérdésem nem is a témába vágott, csak múltkor eszembe jutott, hogy Xboxra szinte abszolút semmi exkluzív nem volt a PS2-höz és a PC-hez képest, és gondoltam, felvetem itt, hátha valaki tud mondani címeket, mert tényleg érdekelt.
Nah látod de miért???
nyilván azért mert a Sony-nak nincs számítógépes oprendszere. ha lenne akkor valószínű hogy ugyan ez lenne a helyzet mint XBOX és PC közt :)
Tehát én ettől függetlenül a HALO 1-2-t is exkluzívnak tekintem hiszen az Xbox ezzel a címmel robbant be a köztudatba és én továbbra is úgy tekintek a címre mint Xbox klasszikus vagy egy legendás Xbox játék. elvégre simán kimerem jelenteni hogy Xboxon jobbvolt mint PC-n :)
24: persze, ebben teljesen igazad van, tényleg nyilván ez az oka, de ez akkor sem változtat azon, hogy az első xboxot nem túl érdemes megvenni, mert a legtöbb fő játéka vagy kijött PC-re, vagy a többi konzolra is.
25: na ne... erre inkább nem mondok semmit. :D egyébként nem is adtak el ennyi X360-at. a két Xbox összesítve lehet.
kunrichard
Azért csalódtam az Xbox 360 (slim) -ben ,mivel megvettem , gyári hiábás volt -> NEM ezzel van a problémám ,hanem azzal ,hogy 1 hónapig nem volt konzolom ( 3x kellett visszaküldenem ,hogy kapjak egy újat ) 1x -> azt írták megjavították a konzolt (ugyanúgy rossz volt) 2x -> a konzolnak nincs semmi baja (úgyszintén rossz volt) 3x-> újat kaptam. Most hardware probléma nincs ,de pl. a youtube folyamatosan lefagyasztja a gépet , ami szerintem nem elfogadható dolog 2013 -ban , ráadásul még ha fizetünk is érte (Gold) , szerencsére játékok közben ritka a fagyás , de előfordul , és mi az h corrupted egy fájl ? :D ezt nem értem ,h lehet ez ? Mitől romlott meg egy fájl ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!