Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Playstation vs XBOX?

Playstation vs XBOX?

Figyelt kérdés
Kinek melyik jön be jobban. Nekem a Playstation.
2013. jún. 6. 17:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Az egy dolog hogy kijött PC-re de például a HALO volt az első Xbox exkluzív játék és rá 2 évre jött ki PC-re tehát exkluzívnak számít. a HALO 2 2004-ben jött ki boxra és 2006 körül PC-re ez is Xbox exkluzív volt az csak egy mellékes hogy a Microsoft kedveskedett nekünk PC-re pár xboxos címmel. és mint mondtam hogy rengeteg exkluzív van még csak nem tudnám fölsorolni mert már jópáréve nincs classic-om és nem is foglalkoztam ezzel a kérdéssel. de ottvan az Alan Wake-pl ez is Xbox 360 exkluzív csak éppen később megjelentették PC-re akkor már a Metal Gear sem exkluzív mert később megjelent pc-n? szerintem attól még az
2013. jún. 13. 19:42
 22/36 anonim ***** válasza:
Jah és szerintem örülni kéne neki hogy ezek később PC-n is elérhetőek lettek. legalább is én k..vára örülök neki
2013. jún. 13. 19:47
 23/36 Krisipoke ***** válasza:

Nem az. Az exkluzívnak pont az a lényege, hogy csak egy konzolra van. Esetleg az még elfogadható, ha sokkal később (10+ év) kiadták mára egy kollekció vagy hasonló keretében.

Egyébként, persze, abszolút pozitív dolog, és tényleg lehet neki örülni, hogy ezek a játékok több platformon is elérhetőek, ez vitathatatlan. És a kérdésem nem is a témába vágott, csak múltkor eszembe jutott, hogy Xboxra szinte abszolút semmi exkluzív nem volt a PS2-höz és a PC-hez képest, és gondoltam, felvetem itt, hátha valaki tud mondani címeket, mert tényleg érdekelt.

2013. jún. 13. 23:51
 24/36 anonim ***** válasza:

Nah látod de miért???

nyilván azért mert a Sony-nak nincs számítógépes oprendszere. ha lenne akkor valószínű hogy ugyan ez lenne a helyzet mint XBOX és PC közt :)

Tehát én ettől függetlenül a HALO 1-2-t is exkluzívnak tekintem hiszen az Xbox ezzel a címmel robbant be a köztudatba és én továbbra is úgy tekintek a címre mint Xbox klasszikus vagy egy legendás Xbox játék. elvégre simán kimerem jelenteni hogy Xboxon jobbvolt mint PC-n :)

2013. jún. 14. 19:11
 25/36 A kérdező kommentje:
Most akkor elmondom hogy én mér szeretem a Playstation-t jobban mint az Xbox-ot. Nem is kérdés hogy a grafika Xboy-on jobb, de ez engem hidegen hagy. Az Xbox szerintem csórja a Playstation-t. Azzal lehet bizonyítani, hogy a 4 fő játék kombó a playstation-on a zöld háromszög, rózsaszín négyzet, kék x, narancs kör.... az Xbox nevébe benne van xbox360 a playtation-on: x a négyzet és a kör kiadja az Xbox360-t. És nem is kérdés hogy a Ps2-t többen eladták mind az Xbox-ot. Ps2: 155 Xbox360: 102. Playstation nyerő.
2013. jún. 14. 19:53
 26/36 Krisipoke ***** válasza:

24: persze, ebben teljesen igazad van, tényleg nyilván ez az oka, de ez akkor sem változtat azon, hogy az első xboxot nem túl érdemes megvenni, mert a legtöbb fő játéka vagy kijött PC-re, vagy a többi konzolra is.

25: na ne... erre inkább nem mondok semmit. :D egyébként nem is adtak el ennyi X360-at. a két Xbox összesítve lehet.

2013. jún. 14. 22:43
 27/36 anonim ***** válasza:
Tisztelt kérdező amit itt leírtál az ... marhaság :D
2013. jún. 14. 22:52
 28/36 A kérdező kommentje:
12 éves vok ennyit erről
2013. jún. 14. 22:52
 29/36 anonim ***** válasza:

kunrichard

Azért csalódtam az Xbox 360 (slim) -ben ,mivel megvettem , gyári hiábás volt -> NEM ezzel van a problémám ,hanem azzal ,hogy 1 hónapig nem volt konzolom ( 3x kellett visszaküldenem ,hogy kapjak egy újat ) 1x -> azt írták megjavították a konzolt (ugyanúgy rossz volt) 2x -> a konzolnak nincs semmi baja (úgyszintén rossz volt) 3x-> újat kaptam. Most hardware probléma nincs ,de pl. a youtube folyamatosan lefagyasztja a gépet , ami szerintem nem elfogadható dolog 2013 -ban , ráadásul még ha fizetünk is érte (Gold) , szerencsére játékok közben ritka a fagyás , de előfordul , és mi az h corrupted egy fájl ? :D ezt nem értem ,h lehet ez ? Mitől romlott meg egy fájl ?

2013. jún. 22. 05:04
 30/36 anonim ***** válasza:
Jah és ez nem egyedülálló probléma mindenkinél előfordul...
2013. jún. 22. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!