Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Playstation vs XBOX?

Playstation vs XBOX?

Figyelt kérdés
Kinek melyik jön be jobban. Nekem a Playstation.
2013. jún. 6. 17:28
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Nekem meg az XBOX
2013. jún. 6. 17:41
 2/36 anonim ***** válasza:
Xboxom van , nagyot csalódtam , én a PS-re szavazok.
2013. jún. 8. 14:04
 3/36 Krisipoke ***** válasza:

Nekem egy Xbox konzolom sincs, PS-ből is csak egy PS1 (illetve pár PSP játék, de gépem még nincs hozzá), de ez alapján, illetve összességében a játékkínálatot nézve, egyértelműen, messzemenőleg Playstation.

Egyébként meg a Nintendo konzolok verik mindkettőt.

2013. jún. 10. 01:03
 4/36 Krisipoke ***** válasza:

Azokra vannak messze a legjobb exkluzívok, ezt próbálhatod tagadni, de nem fog menni (személyes vélemény, illetve különböző értékelések, eladások, fogadtatások). A multiplatform cuccok meg általában PC-re is kijönnek, tehát általában az egyértelműen a legjobb opció a legtöbb ember számára, aki mindenféle jó címmel szeretne játszani, hogy a PC-je mellé beszerez egy Nintendo gépet (jelenleg a Wii U-ra nincs még túl sok játék, de a holnapi Nintendo E3-mal jönnek azok is, meg aztán lejátssza a Wii játékokat, amik között van jópár kincs, 3DS-re viszont szinte már szadista dolog ennyi jó játékot ilyen ütemben kiadni, mint ami most történik + talán DS-re van a legtöbb figyelemreméltó játék minden konzol közül, és azokat is lejátssza).

De szívesen hallgatom az ellenérveket is (feltéve, hogy azok higgadt stílusban lesznek előadva).

2013. jún. 10. 20:40
 5/36 anonim ***** válasza:
Szerintem a Nintendo hamarosan lehúzhatja a rolót ha nem változtat az üzletpolitikáján. az Electronik Arts már nem is hajlandó fejleszteni rá mert nem éri meg. arról nem is beszélve hogy külön kell rá fejleszteni annyira elavult és gyenge hardvert használ hogy a mai Xbox 360 PS3 címek el sem futnának rajta.
2013. jún. 11. 11:05
 6/36 anonim ***** válasza:

A 2. hozzászlótól csak annyit kérdeznék hogy miért is csalódtál?

Vagy az egy dolog hogy csalódtál az xboxban az meg egy másik kérdés hogy melyik Xboxban csalódtál mert még a Classic is minden téren jobb volt a PS2-nél a 360 pedig kb azonos a PS3-al mind grafika mind játékok terén akkor pedig nem egészen értem. van esetleg PS3-mad? mert ha nincs lehet hogy abban is csalódnál.

2013. jún. 11. 11:08
 7/36 Krisipoke ***** válasza:

6.: ööö miért is?

A Nintendo DS, azaz az előző kézi konzoluk volt a legeladottabb konzol valaha, nagyon szorosan a PS2 után (154 millió vs 155 millió). Az előző nagykonzoljuk, a Wii volt a harmadik legeladottabb a világon. Jelenleg a 3DS is jobban fogy, mint a cukor. A Wii U elég lassan halad, de pont most volt egy E3 közvetítés, ahol elég sok dolgot jelentettek be - úgy tűnik, az is beindul hamarosan.

Ja, és most jön ki októberben a Pokémon X/Y, amiből garantáltan többmillió példány fog fogyni az első napon, és ez nem túlzás.

És miről beszélsz a hardver kapcsán? A Wii U sokkal erősebb, mint az X360 meg a PS3.

2013. jún. 11. 18:27
 8/36 Krisipoke ***** válasza:
Ja, még annyi az előzőhöz, hogy lol @ EA. Ha nem tudnád, jelenleg messze a legkevésbé komolyan vett játékfejlesztő cég a világon, és szerintem kibírják a Wii U tulajok Fifa, Madden, meg NBA nélkül.
2013. jún. 11. 18:29
 9/36 anonim ***** válasza:

Nos igen de mindez mit sem ér ha decemberben ittvannak az új platformok azért szerintem ez természetes dolog hogy 7 évvel az Xbox 360 és a PS3 megjelenése után egy konzolba képesek erősebb harvert rakni. "elég sokáig tartott nekik"

Természetesen a WII U-t inkább már nextgen konzolnak tekintem.

A DS-ről pedig csak annyit hogy szerintem nemsokára az androidos konzolok és gépek veszik át a helyét. szerintem a kézikonzolok piaca haldoklik. mivel mindenki jobban szereti az okostelóját taperolni mint az utcán kockulni.

2013. jún. 11. 20:12
 10/36 anonim ***** válasza:
az EA-ról annyit hogy amit írtál az tény és való de mégis ők birtokolják a játékpiac legnagyobb részét és itt nem csak a Fifáról meg társairól van szó hanem egyéb nagyszerű játékról mint a Battlefield sorozat a Mass Effect, vagy akár a Dragon Age
2013. jún. 11. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!