Playstation vs XBOX?
Nekem egy Xbox konzolom sincs, PS-ből is csak egy PS1 (illetve pár PSP játék, de gépem még nincs hozzá), de ez alapján, illetve összességében a játékkínálatot nézve, egyértelműen, messzemenőleg Playstation.
Egyébként meg a Nintendo konzolok verik mindkettőt.
Azokra vannak messze a legjobb exkluzívok, ezt próbálhatod tagadni, de nem fog menni (személyes vélemény, illetve különböző értékelések, eladások, fogadtatások). A multiplatform cuccok meg általában PC-re is kijönnek, tehát általában az egyértelműen a legjobb opció a legtöbb ember számára, aki mindenféle jó címmel szeretne játszani, hogy a PC-je mellé beszerez egy Nintendo gépet (jelenleg a Wii U-ra nincs még túl sok játék, de a holnapi Nintendo E3-mal jönnek azok is, meg aztán lejátssza a Wii játékokat, amik között van jópár kincs, 3DS-re viszont szinte már szadista dolog ennyi jó játékot ilyen ütemben kiadni, mint ami most történik + talán DS-re van a legtöbb figyelemreméltó játék minden konzol közül, és azokat is lejátssza).
De szívesen hallgatom az ellenérveket is (feltéve, hogy azok higgadt stílusban lesznek előadva).
A 2. hozzászlótól csak annyit kérdeznék hogy miért is csalódtál?
Vagy az egy dolog hogy csalódtál az xboxban az meg egy másik kérdés hogy melyik Xboxban csalódtál mert még a Classic is minden téren jobb volt a PS2-nél a 360 pedig kb azonos a PS3-al mind grafika mind játékok terén akkor pedig nem egészen értem. van esetleg PS3-mad? mert ha nincs lehet hogy abban is csalódnál.
6.: ööö miért is?
A Nintendo DS, azaz az előző kézi konzoluk volt a legeladottabb konzol valaha, nagyon szorosan a PS2 után (154 millió vs 155 millió). Az előző nagykonzoljuk, a Wii volt a harmadik legeladottabb a világon. Jelenleg a 3DS is jobban fogy, mint a cukor. A Wii U elég lassan halad, de pont most volt egy E3 közvetítés, ahol elég sok dolgot jelentettek be - úgy tűnik, az is beindul hamarosan.
Ja, és most jön ki októberben a Pokémon X/Y, amiből garantáltan többmillió példány fog fogyni az első napon, és ez nem túlzás.
És miről beszélsz a hardver kapcsán? A Wii U sokkal erősebb, mint az X360 meg a PS3.
Nos igen de mindez mit sem ér ha decemberben ittvannak az új platformok azért szerintem ez természetes dolog hogy 7 évvel az Xbox 360 és a PS3 megjelenése után egy konzolba képesek erősebb harvert rakni. "elég sokáig tartott nekik"
Természetesen a WII U-t inkább már nextgen konzolnak tekintem.
A DS-ről pedig csak annyit hogy szerintem nemsokára az androidos konzolok és gépek veszik át a helyét. szerintem a kézikonzolok piaca haldoklik. mivel mindenki jobban szereti az okostelóját taperolni mint az utcán kockulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!