Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja a gépemnek? Megy szép...

Mi baja a gépemnek? Megy szép gyorsan, majd hirtelen megfagy minden. Mire utalhat ez?

Figyelt kérdés
3 ghc-s processzor és 512-es RAM van benne. Nem a legjobb, de nekem jóformán csak alapdolgokra és netezésre kell. XP-n természetesen. Arra elégnek kéne lennie. Ehelyett már nem tudom hanyadszorra indítom ma is újra. Az internet - pontosítva, a facebook - jóformán megfagyassza. A következő hibaüzenetet kapom: a parancsfájl dolgozik, de nem válaszol. És onnantól akár a folytatásra megyek rá, akár a leállításra, megfagyott minden, ki se tudok lépni a Mozillából. Mi okozhatja ezt? Kiléptem a facebook-ból, szépen megy minden... Miért terheli túl olyankor valami a rendszeremet?
2012. nov. 4. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én ilyen gyengébb gépen nem használóm a legújabb Mozillát (pontosan 4-es verziótól kezdve nem),mert lefagyassza a gépet is idővel annyira igényes lett.
2012. nov. 4. 21:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Szóval a böngésző lenne a gond? Mondjuk erre így konkrétan nem is gondoltam. És hogy telepítek régebbi verziót? Letörlöm, majd fel egy régi, ugye? De az automatikus frissítés nem fogja visszafrissíteni újra? Maga a gép tényleg szépen megy, az internettel van bajom...
2012. nov. 4. 21:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Amúgy a 16.0.2 van felrakva nekem.
2012. nov. 4. 21:45
 4/12 gthomek ***** válasza:

Netezés közben nézd meg a feladatkezelőben hogy mennyi a szabad memóriád.

Jelenleg a foxi (16.0.2)nálam 5 nyitott ablakkal, (egyik youtube) 580MB ramot eszik

2012. nov. 4. 22:21
 5/12 gthomek ***** válasza:

Saját tapasztalat hogy az új foxik XP alatt ha kevés a memória legyilkolják a procit.

1GB memória mindenképpen javasolt.

2012. nov. 4. 22:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Útólsóval egyetértek,bár nekem 1 GB ram is kevés volt hozzá..

Régi gépemen 3.6.28as van még mindig,ez nem "nyírja" ki.Letörlőd és minden szemetét is a mappákból ahol csak előfordulhat.Felraksz egyet amelyikre gondolsz,és kikapcsolod benne a frissítéseket beállításokba,akkor biztos nem fog zaklatni se vele.

2012. nov. 5. 00:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Felraktam én is a 3.6.28.-ast. Rögtön ki is írta hogy frissítsek, de kikapcsoltam benne minden frissítés keresést. Máris normálisan megy minden. Nagyon örülök hogy sikerült megcsinálni, és végre nem azon bosszankodok, ugyan mi fagyassza meg a gépet. A böngészőváltáson már gondolkoztam, de az hogy régebbi verziót kell csak telepíteni - eszembe se jutott. Szóval köszönöm! :)
2012. nov. 5. 09:35
 8/12 A kérdező kommentje:
Ugyan a problémám megoldódott, viszont az aukciós oldalak (Vatera, TeszVesz) nem mennek egyáltalán szinte ezen a régebbi verzión. Ahhoz esetleg telepítsek külön egy másik fajta böngészőt?
2012. nov. 5. 21:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Google Chrome böngészőt használok én is, XP és 1 GB memória összesen, igaz, Dual Core procival.
2012. nov. 7. 00:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Lehet hardveres hiba, teszteld le.

orld.hu/forum/index.php?showtopic=12935

2012. nov. 7. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!