Pixelhiba a netbook-on, mit tehetek?
Figyelt kérdés
A gep kb. 2 es fel eves, packard bell. Eddig teljesen jol mukodott, de ma kijott a kepernyon egy kb. egy mm hosszu fekete potty. Alul meg talaltam kettot, de azok kisebbek, alig eszreveheto porszem meretuek. Mit tudok csinalni? Ha lehet tenni valamit, minel gyorsabban megtennem, de van ra mod, vagy ennek annyi? A gari 2 ev volt, tehat pont kicsuszott, raadasul kulfoldon vettem... Konyorgom valaki segitsen, egyetemista vagyok, minden anyagom ezen van, nem veszhetnek el. :(2012. okt. 16. 18:20
1/7 anonim válasza:
2/7 belapus válasza:
Pixelhiba miatt az adataid nem vesznek el.
3/7 algopirin válasza:
Pixelhiba miatt semmi baja nem lesz a gépednek "egyetemista vagyok, minden anyagom ezen van, nem veszhetnek el." ez visyont elég nagy marhaság legalább egy külső winyo vagy ha más nincs valami "cloud" csak a gépedben megbízni ha tényleg fontos hát egy kicsit felelőtlenség, de te tudod.
4/7 belapus válasza:
Azon gondolkoztam idáig, hogy belinkeljem e a csik.netet?
5/7 A kérdező kommentje:
Elolvastam, ez alapjan az enyem nem pixel hibas, hanem pixel halott. Azert gondolom, mert nekem az osszes potty fekete es nem zold, vagy sarga. Hat mit mondjak...nem dobtal fel.
2012. okt. 16. 18:37
6/7 A kérdező kommentje:
A komment az elsonek ment. Harmadik, olyan anyagokrol van szo, amiket beszerezhetek mastol is, tehat nem hatalmas tragedia, csak macera lenne es sok ido. Kulso vinyora meg nincs penzem, orulok, ha a kajamat kicsengetem. Van egy n gigas pendrive-om, azon vannak a legfontosabbak. No, de, konyorgom ne terjunk el a targytol!! Lehet ezen segiteni? Ugy ertem szakember tudna, vagy az egesz kepernyo befog halni? Mint irtam, ezek fekete pottyok, tehat a linkelt oldal alapjan annak a pixelnek annyi.
2012. okt. 16. 18:41
7/7 belapus válasza:
Ameddig nem zavaró használd, utána 2 lehetőséged van:
1.
(Ez csak egy példa)
2.
Új gép vásárlása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!