Vettem egy ASUS EEEPC-t 2gb? AMD BRAZOS?
De a kérdéseidre válaszolva a Brazos 2 magos, 1,6GHz körüli, ami nem nagy teljesítmény, kis böngészés után arra jutottam hogy 2 vagy 4GB-os kiszerelések vannak.
A leírásod alapján ilyesmi gép lehet, bár egy pontos típusszám segítene sokat:
Videókártyáról leírás:
Játékra ne nagyon számíts, legalábbis ne Skyrim szintűekre, inkább netezős, filmnézős gép ez. Sőt, sztem különösebben a 4GB ram sem segítene rajta, bár a gyártó ezt írja: "A memória fixen az alaplapra van szerelve, nincs külön SO-DIMM foglalat az alaplapon. Az alaplapra szerelt memória nem távolítható el és nem cserélhető a bővítés érdekében."...tehát alapból nem is cserélhető, ha minden igaz.
De tujaldonképpen, ez egy apró netbook, kistáskába befér, laptophoz képest nagyobb üzemidőt biztosít, de személy szerint feleslegesnek tartok egy netbookot, főleg annak tekintetében, hogy játszani akarsz, ergó neked teljesítmény kellene, ami ebben a gépben nincs meg.
Amúgy mennyiért vetted?
Milyen full hd-ról beszélsz?? 10 collos kijelzője van, és 1024x600-ot tud. Mint egy 20 éves crt monitor kb.
A full hd, amit emlegetsz az 1920x1080 vagy 1920x1200.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!