Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy laptopot. Hol...

Vettem egy laptopot. Hol keressem rajta a bluetooth-t?

Figyelt kérdés
Azt mondták van rajta de én nem találom.
2012. szept. 28. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Benne kell lennie. Kis antennát szimbolizáló gombbal lehet általában ki-be kapcsolni. Óra mellett is kell lennie egy kék ikonnak.
2012. szept. 28. 09:57
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs ott semmi sem
2012. szept. 28. 10:10
 3/8 Golan Trevize ***** válasza:
nem rajta van, hanem benne, azért nem találod
2012. szept. 28. 10:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor benne. Ha nem segítesz ne irj. Nem vagyok az ilyen dumára vevő.
2012. szept. 28. 10:15
 5/8 legendavagyok01 ***** válasza:
Nem ártana a PONTOS típus, mert akkor tényleg lehet érdemben segíteni.
2012. szept. 28. 10:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Lenovo G570
2012. szept. 28. 12:19
 7/8 Komplikato ***** válasza:

Ez nem a konkrét típus, ez egy gépcsalád inkább. A gyártó leírásában OPCIONÁLIS Bluetooth van, tehát van azzal és az nélkül is. Ez általában úgy nézz ki, hogy van benne egy Wifi kártya és BT képesbe olyat tesznek amire az is rá van építve.

Rendszer van rajta? Windows? Eszközkezelőben látsz Bluetoothot vagy olyan eszközt aminek nincs fent a drivere?

Ha nincs benne BT, akkor 1500-2500 között már kapsz olyat amihez még driver sem kell és max. fél centire áll ki az USB-ből.

2012. szept. 28. 12:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Nincs benne. Már megnézettem az egyik szomszéddal aki számítástechnikában profi. köszönöm a segítséget.
2012. szept. 28. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!