Fuji szoftver telepítése netbook-ra?
Figyelt kérdés
Adott egy aspire one happy netbook, és egy eredeti Szoftver a Fuji fényképezőgépemhez. Szükségem lenne a képfeldolgozó programra, de ugye a netbook-on nincs cd meghajtó. Mit csináljak?Egyébként van asztali gép is, át tudom másolni valahogyan a cd tartalmát pl. egy pendrive-ra?2012. okt. 11. 20:46
1/3 anonim válasza:
1. Használd a Yumi nevezetű programot. Nem csak Windows hanem más programok telepítésére is használható.
2. A CD tartalmtát az IsoBuster nevezetű programmal másold a Pendrive egy általad létrehozott mappájába. Ha kész vagy akkor a Pendrive-ot dugd a netbookba és a mappában lévő "Setup.exe" programmal indítsd a telepítést.
3. Ha nem sikerül akkor van másik megoldás is. Bármelyik (amelyiket éppen használod) CD-DVD íróprogrammal készíts a CD-ről egy Image fájlt és ezt másold a Pendrive-ra. A netbookon legyen telepítve valamilyen képfájl olvasó (pl. Daemon Tools, PowerIso...stb), ezzel bemountolod az image fájlt és mintha CD lemezről telepítenél elindul a telepítő.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Elsőre meg tudtam csinálni, pedig szőke vagyok!!! :)
2012. okt. 17. 14:21
3/3 anonim válasza:
A szőkeség nem jelenti azt, hogy valaki buta, csak sokan ezt hiszik. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!