Enyhén szólva gépfüggő vagyok. Hogy szokjak le?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 13:22
1/5 anonim válasza:
csajozz, bulizz, igyál, cigizz, dolgozz
2/5 anonim válasza:
Éspedig akkor csináld, amikor gépezni szeretnél.
3/5 lindmayer válasza:
vagy dobd ki a gépedet a tizedikről
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor gépezek, ha végeztem a munkával. Csajozásból és a többiből köszönöm szépen nem kérek, mert azért általában igyekszem NORMÁLIS életet élni. Mellesleg meg nőnemű vagyok.
A tizedikről nem fogom kidobni, mert
1. tőlünk csak messze vannak tízemeletes házak, nem is ismerek a környéken egyet sem
2. Akkor tönkremenne gépem
3. Vennék egy újat
4. Tovább gépeznék
2012. júl. 13. 16:02
5/5 anonim válasza:
Akkor marad a régi, jó, sokak szerint használhatatlan módszer: OLVASS. Igen, tudom, nem menő, kinevetnek érte, de amikor háromszor annyit tudsz majd a HP-ről, Gyűrűk Uráról, meg egy csomó ilyesmiről, mint azok, akik csak a filmet látták, hasznos lesz. Ha ez a műfaj nem jön be, keress másikat. Valami csak bejön. Én pl. az Assassin's Creed hatására utánaolvastam a keresztes hadjáratokna. Igen, játékból tudás. Legalább megtanultam tisztelni a gyártókat, hogy milyen jól informáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!